A tápiószelei férfi rendszeresen gyógyszerrel kábította el a lányát, aki 2014-ben szülte meg a gyermekét. Az ügyészség szerint az anyja semmit sem tett azért, hogy az élettársa ne bántsa tovább a lányukat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Az anyát is meg a degenerált apát is örökös életfogytigra kell ítélni.
eszegfu
@szaboria1: "Az ügyészség szerint az anyja semmit sem tett azért, hogy az élettársa ne bántsa tovább a lányukat." Ezt én ugy értelmeztem, hogy nem az édesapja volt, hanem édesanyjának az élettársa... rosszul gondolom? Talán szándékosan adták a cikknek ezt a félrevezető cimet.
szaboria1
@eszegfu: Valami tényleg nem kerek ebben a történetben. A cikk írója akkor nincs tisztába mit írt. Mostoha apja lehet ha csak 1995 óta lett a lány anyja élettársa akkor már a lány 4 éves volt. Így nem lehet apja is meg unokája is. Csak az apja a gyereknek.
1magyar
"anyát,apát" főbe lőni! Nekünk ez lenne a legolcsóbb és tiszta megoldás.
eszegfu
@szaboria1: 14:55 Természetesen nem "csökkenti" a férfi tettét -- mindenképpen szemét egy alak --, de legalább nem a vérszerinti lánya volt...remélem, hogy a cikk az igaz, nem a cime! Mondjuk az anyjáról sincs jó véleményem!!
szaboria1
@eszegfu: A tettért mind kettő elítélem.
szaboria1
@eszegfu: Most óriásit tévedtem mert ha a lány 2014-ben 13 évesen szült akkor tényleg az apja lehet a lánynak.
eszegfu
@szaboria1: De nem az "édes" apja... szerintem.
szaboria1
@eszegfu: A lány anyja 1995 óta él a palival a lány 2000 vagy 2001 született és 2014-ben 13 évesen szült gyereket. Persze ha hinni lehet a dátumoknak.
eszegfu
@szaboria1: Igazad lehet, ha a dátumokat "összerakjuk". De kérdezem: nem lehet világosabban megirni egy cikket?! Persze az is lehet, hogy az "én készülékemben van a hiba"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.