Az OTP Fáy András Alapítvány 38 millió forint összdíjazású pályázatot hirdet a pénzügyi oktatásban a legjobb digitális megoldások felkutatására. 

Elsősorban olyan anyagokat várnak, amelyek segítségével a 12-22 év közötti célcsoport szórakozva válhat felelősen gazdálkodó, pénzügyileg megfontolt felnőtté. Így közösségi médiás programmal, applikációval, gamification-projekttel vagy akár VR-megoldással is lehet jelentkezni 2018. január 15-ig ezen a honlapon keresztül.

A nyertes pályázat az élet bármely területéről érkezhet, az elvárás, hogy a benyújtott ötlet legyen digitálisan megvalósítható, innovatív, a fiatal célcsoport számára érdekes, izgalmas, és valamilyen módon érintse a pénzügyi kultúrafejlesztést. 

15 millió forintot lehet nyerni az OTP digitális ötletpályázatán

Fotó: OTP

A pályázaton minden 14. életévét betöltött természetes személy elindulhat. Az sem kitétel, hogy ő maga meg tudja valósítani az ötletét, mert a legjobb projektet az OTP Fáy András Alapítvány elismert szakemberekkel valósítja majd meg. Így akár középiskolás diákok, kollégiumi szobatársak vagy a számítástechnikában teljesen járatlan szülők is pályázhatnak. 

A pályázat fődíja bruttó 15 millió forint, bruttó 23 millió forintot pedig a Mentor Programba bekerült, arra érdemes pályázók között oszt szét az alapítvány a zsűri javaslata alapján.

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.