Napirend előtti felszólalást kért Németh Szilárd. Akkor még nem sejtette, hogy az LMP-s kommandó valami látványos akcióra készül ellene.

Háta mögött alázták a parlamentben a gyanútlan Németh Szilárdot
Fotó: Youtube

Németh Szilárd kedvenc témáját, a "Soros-tervet", illetve annak "létezését" ecsetelte a parlamentben. Soros György ugyanis ma reggel reagált az ellene zajló hadjáratra, a Financial Times-nak adott interjúban azt mondta, ez csak figyelemelterelés, és természetesen egy szó sem igaz az egész "tervből".

Németh Szilárdot Soros válasza sem hatotta meg, és továbbra is azt hajtogatta, hogy igenis létezik a "Soros-terv", ráadásul szerinte ezzel Szél Bernadett is egyetért.

Míg Németh mondta a magáét, Szél Bernadett és Hadházy Ákos, az LMP két társelnöke megjelent a háta mögött, és "Hazudik" feliratot mutattak fel. 

Háta mögött alázták a parlamentben a gyanútlan Németh Szilárdot
Fotó: LMP

Az agymosás ellen tiltakoztak

Szél Bernadett azt mondta az akció után az Indexnek, hogy nem volt előre tervezett. Azért mentek oda Németh Szilárd mögé a papírral, mert

nem voltunk hajlandók ezt szótlanul nézni az ülésteremben, ahogy a választók agymosásán dolgozik a Fidesz.

A bekiabálásinkat kiszűri a rendszer, ezért kerestünk alternatív megoldást arra, hogy felhívjuk a választók figyelmét arra, hogy aki a fideszes politikusokat hallgatja, agymosás áldozatává válik."

Szél és Hadházy természetesen nem ússza meg a magánakciót, mivel a szemléltetésre nem kaptak engedélyt, Jakab István, a parlament fideszes alelnöke bírságot helyezett kilátásba.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Kár, hogy a 'Hazudik" felírat nagyon halvány, nem látszik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Shikari: Jó annak a lelkiszegénynek, aki ebben a történetben a mosatlan hajat látja. Már ha mosatlan egyáltalán. De ha már igénytelenség és ápolatlanság, akkor mi van Némethel?
Költői volt...
Totem
Ó jaj, szegény rezsisziszinek megbántották a gyöngéd lelkét, meggyalázták finom, tiszteletteljes szavait. Honfitársaim, ne legyünk hazaárulók, mondjunk engesztelő szent imát Szisziért, akinek orcáján olyan finom a bőr, mint a babapopsin.
kukac50
Kedves véleményt író honfitársaim!

Nagy tragédia történt a Fidesznél, egy 87 éves úriember megtámadta Őket.
Sajnálatos az az esemény,hogy a támadás következtében sok politikai hulla lett az eredmény.
Gyászolja meg őket mindenki kedve szerint. Képzeljék el még az általános iskola hetedikben birkózó Szilárdja is a 87 éves ember áldozata lett. Több megyébe városba faluba jártam a napokban, sehol nincs nyoma Soros támadásnak. mindenhol élik a szokásos napjaikat az emberek.
114 politikus mégis megkapta a Soros úr által írt könyvet, hogy hátha valami normális gondolkodás mód ragad rájuk ha eltudják olvasni. Szövegértésben nagyon rosszul áll a Fidesz,mert sokszor ha kérdeznek Tőlük Ők nem értik a kérdést,nem arra válaszolnak,hanem hablatyolnak össze vissza ami jelzi,hogy nincsenek a helyzet magaslatán, nincs saját véleményük Tehát politikai hullák!
Rizsa Szilárdtól szerettem volna megkérdezni ötödik éve a fűtés rezsicsökkentéséből miért hagyta ki fél országot. A fa üzletágat eladták külföldinek ezért 3500- 3800 forint mázsája a fának.2009-ben 1600 forint volt mázsája.
Honfitársaim gyászoljunk! Az is akinek havonta 1kg 20 dkg kenyér árával emelték minden hónapba a járandóságát! Imádkozzunk az elkárhozott lelkükért!
kokopelli
@kukac50: Szerintem a "öreg" Soros ül a hintaszékében egy nővérke mellett,aki
arra vigyáz,hogy Soros-bá nehogy halálra röhögje magát a volt "állatóvodáján" !
Valószínüleg adagolják neki a fideszszidalmakat,mert a rekeszizom túlterhelése az
ő korában a röhögéstől még akármit is okozhat! ;-)
Nessy
@Totem: A rinocérosz baby popsijára gondoltál? :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.