Történelmi pillanat Magyarországon: egy monopol helyzetben lévő állami nagyvállalat bocsánatot kért, mert valamit nagyon elszúrtak.

A belső vizsgálatok alapján kiderült ugyanakkor, hogy a kerülő útvonalra irányított InterCity és a sebesvonat indulását megelőzően félrevezető és pontatlan információk hangzottak el az állomáson a hangos utastájékoztatás során. Emiatt a vasúttársaság elnézést kér mindazoktól, akik nem értesültek az útvonal változásáról, ezért tévedésből a vonaton maradtak, és csak később érték el úti céljukat.

A 444.hu sztorija volt szerdán, hogy több utas, köztük a lap egyik olvasója munka után vonattal akart hazajutni a Nyugatiból. Egy baleset miatt felborult a menetrend, a 444.hu olvasója pedig, akik alapos informálódás után szállt fel egy járatra, csak menet közben tudta meg, hogy annak megváltoztatták az útvonalát, de annyira, hogy a Nyugati után legközelebb Szolnokon áll meg. Az utas tényleg nem tudott leszállni és bár hatkor elindult haza a munkából, éjjel tízre ért csak oda.

A MÁV bocsánatot kért a hétfő esti "utasrablásért"

Az ügyben a lap újságírója kérdéseket küldött a MÁV-nak. Az állami cég illetékesei most válaszoltak.

A lényeg az, hogy alapos belső vizsgálatot tartottak, és Magyarországon egészen ritka módon elismerték a felelősségüket az ügyben és bocsánatot is kérnek az érintettektől.

A MÁV levele szerint az egész kavarodást az okozta, hogy

Hétfőn este 17:02-kor, Pestszentlőrinc és Vecsés között egy tehervonat elgázolt egy tiltott helyen átkelő ismeretlen személyt, aki a baleset következtében életét vesztette.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."A MÁV bocsánatot kért a hétfő esti "utasrablásért"...

na neee... ezt fel kell dolgozni...hol egy piszológus?...
sokanvagyunk
A kártérítésért jelentkezők számíthatnak a megtett kilométer utáni pótjegyre is?
wpym
Mar nem sokaig lesz monopol helyzetben: a liberalizacio utan megszunik a Start monopol helyzete es javulni fog a szolgaltatas minosege. A Start pedig konnyen lehet, hogy a Malev sorsara jut, hiszen nem fog tudni versenyezni a jobb szolgaltatast nyujto magan vasuttarsasagokkal...
Sámannus
Valósággal meghurcolták őket.a ge.il.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.