Hiába járt rosszul az állam, és feltűnően jól egy luxemburgi hátterű cég a Pollack Mihály téri mélygarázshoz kapcsoló adásvétellel, a rendőrség megvizsgálta a hűtlen kezelés gyanúját, majd arra jutott: nem történt bűncselekmény. Másodszor is azzal zárta le a budapesti, Pollack Mihály téri mélygarázs ügyét a rendőrség, hogy ami történt, az nem bűncselekmény. Vagyis fel sem vetődik a hűtlen kezelés gyanúja abban az ügyletben, amellyel a jelek szerint nagyon jól járt egy luxemburgi hátterű magyar cég, hiszen mintegy kétmilliárd forintot keresett azzal, hogy továbbadott egy, másfél évvel korábban 1,2 milliárdért vett ingatlant az államnak, immár 3,6 milliárd forintért.

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@karma1: Jaj, ne csináld ezt velem. Gondolod, hogy az a szöveg, hogy nem volt rajta név, az komoly? Talán külön szelfit kellett volna ezen duma mellé tenni?
Nem hittem volna Rólad...
karma1
@namihami: LOL...:o)))), Dehat kollotott vo'na...:o)))
namihami
@karma1: Akkor tessék, hiánypótlási célból: o)))))
Richtig???
Yoda69
Gyurcsanyt ennek a toredekeert evekig vegzaltak (Sukoro), ex kollegait le is tartoztattak. Pedig ott letter sem jott az adasvetel tehat megcsak kar sem erte az orszagot.

Poly, ulni fogsz te is. Ha buktam, jobb ha migralsz del amerikaba. Azok a nacikat is bujtattak, ott to is so lesztek.
simmering73
Nem bizony. Gyorssegély a rokonoknak, haveroknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.