Hiába válaszoltak Gyurcsány Ferencék az MSZP múlt heti, jelöltállításról szóló ajánlatára, a szocialisták szerint túl nagy a távolság a két elképzelés között, így nem számolnak azzal, hogy idén létrejöhet a megállapodás a DK-val.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, ez az, amit nem hiszek el. - vagyis hogy Gyurcsany olyan valasztokorzetben akarna DK-st inditani, ahol mindig is az mszp volt eros. Fleto ugyanis nem egy ongyilkos tipus, de meg csak nem is olyan ontokonlovo ferfi, aki ugy akarna elindulni egy korzetben, hogy tudja, az mszp-s a nyero.
Azert jo lenne, ha az mszp abbahagyna az askalodast.
Egyebkent konkretan melyik korzetekrol volna szo??? mert olyan volt a kozelmultban, hogy a dk es mszp az idokozi valasztast megelozoen megegyeztek abban, hogy visszalep az a masik javara, aki a kevesebb szavazatot kapja.
Ketszer is elofordult, hogy a DK vezetett egy korzetben, az mszp-snek viszont eszebe se jutott visszalepni a dk-s javara.
Csak nem ezekre az esetekre "emlekszik" vissza az illeto?
Mert ha igen, akkor surgosen alljon ra a Cavintonra, talan meg segit...:o)))
Equus
ássák a gödröt maguknak... így még az is kérdéses, h bekerülnek-e a vérszopó parlamentbe
karma1
Nem tudom, mit akarnak elerni ezzel a nyilt marakodassal...
Annakidejen a nagymamam azt mondta a belso csaladi problemak elharitasara: "Nagy kotenyenek kell lennie egy haziasszonynak, ami moge az osszes csaladi problema befer", vagyis ha valami problema adodik egy csaladban, akkor azt bolcsen a kis csaladon belul kell megoldani, nem kitargyalni a falu nepevel, mert ez a csaladi kozosseg erdeke...Ezt az egyszeru elvet kovethetne ez az idiota szervezet is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.