A DK azt kezdeményezi, hogy a főváros fordítsa a 3-as metró Dózsa György úti megállójának akadálymentesítésére azt a 2,1 milliárd forintot, amelyet a BKV most visszafizet a városnak a vonal felújításának előkészítési költségeiből.

Gy. Németh Erzsébet, az ellenzéki párt fővárosi képviselője a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülését megelőzően tartott sajtótájékoztatón felháborítónak nevezte, hogy a Fidesz – mint mondta – egy a Garancsi István cégére szabott pályázattal "elkótyavetyélné" a fővárosi villanyoszlopokon található hirdetési felületeket.

A DK politikusa szerint az erről szóló javaslat a hanyag kezelés gyanúját is felveti, mivel nagyon olcsón kerülhet a hirdetések bérleti joga az új tulajdonoshoz. Gy. Németh Erzsébet szerint emellett Garancsi István cégének fizetnie kellene azért, mert két évig ingyen használta ezeket a felületeket.

Forrás: MTI

Címlapi kép: Pixabay cco

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
akadálymentesítés...ez nem úgy kéne történjen hogy ha nem is az egész de legalább minden második az legyen???
.ha néhol egyet megcsinálnak az lószar.
wagabund
így könnyen lehet követelőzni, hogy esély sincs a megvalósításra
csa-csa
@Csizmás Kond: teljes egyetértésem! amúgy az elmúlt 40 év alatt apránként mindenhol meg lehetett volna csinálni! már akkor a Kádárt is beleértve - máig is - cart bele mindenki!
Csizmás Kond
@csa-csa: ..de most legalább lehet vele kampányolni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.