Nem egyeztetett az MSZP elnökével arról Karácsony Gergely zuglói polgármester, hogy ő legyen a szocialisták miniszterelnök-jelöltje – állítja a politikus.

A napokban több helyen is megjelent, hogy Karácsony Gergely, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, amúgy zuglói polgármester leült tárgyalni az MSZP elnökével, Molnár Gyulával arról, hogy ő legyen a szocialisták miniszterelnök-jelöltje.

Karácsony Gergely szerint ő nem tárgyalt arról, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltje lenne

Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

Ám mindezt Karácsony Gergely az ATV műsorában cáfolta, mondván, az ellenzéki összefogásnak többről kell szólnia, minthogy az MSZP-nek és a Párbeszédnek közös a listája. Karácsony szerint minden ellenzéki pártnak együtt kell működnie, ami közös listát, közös programot és közös miniszterelnök-jelöltet jelent. 

Az Együtt az ATV szerint máris bejelentette, hogy ők nem fognak közösködni az MSZP-vel.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Az összes jelenlegi magyar politikust, egytől-egyig ki kellene lőni... a világűrbe.
Ott legalább a sz@r sokáig eláll.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Az összes jelenlegi magyar politikust, egytől-egyig ki kellene lőni... a világűrbe.
Ott legalább a sz@r sokáig eláll.
karma1
@nevemnick: Nem hiszem...:o)) Egyre jobban kezd az az erzesem lenni, hogy kizarolag a bulvarsajto roppent fel egy-egy hirt, aztan azt kenytelen megcafolni az emlitett szemely, szoval asszem, a legnagyobb szarkeverok maguk a firkaszok... (Megis, mi mas lenne a hir? A migrancsozasrol mar nemigen lehet lehuzni tobb bort, Gyurcsanyt keptelenek le-karaktergyilkolni, Szelhez nem mernek hozzanyulni, mert nem tudjak, mit javasol nekik Werber, a tobbi kis partot nem erdemes izelgetni, Vonaekat most vegeztek ki anyagilag - HOL VAN AZ ELLENZEK? MIERT NINCS MEG AZ UTCAN AZERT, mert az ASZ ugy viselkedik, mint egy birosag, holott nem tehetne, es miert nem vonnak nagyon yorsan es vilagosan parhuzamot a 2010-es fidesz-fele plakathely-mutyirol, ami massziv penzugyi buncselekmeny volt???
Vonanak igaza van, ma megtettek veluk, holnap sorban jonnek a kisebb es nagyobb partok is., akiket maskepp nem tud kivereztetni a fidesz, csak ugy, hogy meg kampanyolni se tudjanak...
emerencia
Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja. A "szél"-en egyértelműen az összes demokratikus ellenzéket értem, nem egyedül Szél Bernadettet. (Ő és pártja az LMP sajnos időnként mindenfelé hajladozik a lehet más politika jegyében, melynek következtében az érdemeik elismerése mellett azt kell, hogy mondjam: nem tudom elképzelni, hogy Szél Bernadett megfelelő miniszterelnöke lenne a jövő Magyarországának.)

Az MSZP ezidáig nem volt képes megfelelő miniszterelnök jelöltet felmutatni, aránytalanul sok időt, energiát pazaroltak el emiatt pedig vannak értékes politikusaik. Karácsony Gergely haladó európai elveket vall, remélem egy eldurvult kampányban sem fogunk benne csalódni. Szerintem az MSZP-nek és a többi ellenzéki pártnak jobb és baloldalon egyaránt nem jelentene presztisveszteséget, ha támogatnák Karácsony Gergely miniszterelnöki jelöltségét. Ettől még nem kellene feladni az elveiket, elképzeléseiket Magyarország jövőjét illetően.

A helyzet jelenlegi állása szerint Magyarországnak égetően szüksége lenne egy olyan miniszterelnökre, aki gyűlölködés, karaktergyilkolászás, beteges erőfelmutatás helyett ha kell tolja, ha kell húzza az ország szekerét itthon és külföldön egyaránt. A többieknek melléje kellene állni mert úgy néz ki, hogy ő képes a politikai paletta és az egész társadalom legszélesebb rétegeivel kulturáltan kommunikálni és feltételezhetően ezzel a mentalitással nem fog minket égetni a nagyvilágban sem.
nevemnick
@karma1: még mindig az a véleményem: húzzanak el a francba, mindkét részről. A kormányzó párt az eddigi tetteiért, az ellenzék legfőképp a jelenlegi helyzetért, pedig most lenne itt az ideje a valós összefogásnak. Nem vagyok szimpatizánsa a jobbiknak, de nem érzékelik, hogy a visszalévő pár hónap alatt, mondvacsinált okokkal ők is sorra kerülhetnek.
Jozefina
"Karácsony szerint minden ellenzéki pártnak együtt kell működnie, ami közös listát, közös programot és közös miniszterelnök-jelöltet jelent. "
Ez a lényege az egésznek. És aki ezzel nem ért egyet az össza-vissza kavar és bedől többek között a putyini hírkavarásoknak is!!!
Eladott Ország
A Jobbik esetleges kivégzése mutatja, hogy mi vár Magyarországra 2018 után. A jelenlegi ellenzék önmagában teljesen esélytelen a jövő évi győzelemre, viszont bejátssza az egész pályát, nem lehet úgy tévét nézni, hírt olvasni, hogy ne az összefogásuk kudarcáról legyen szó Ehhez jön a Jobbik és az LMP kétes külön utassága, amit vagy komolyan gondolnak, vagy nem – az utóbbi hetek fejleményei alapján inkább nem és ők is kezdik megérteni, hogy ideje puhítani a választóikat a mások javára történő visszalépésekre. Ez egy olyan vonat, amin együtt ülnek az ellenzék többi tagjával, mert ha falnak megy, mind belepusztulnak. Ezt kezdték megérteni Vonáék és feltehetően Szél Bernadették is: nincs jövőre olyan opció, hogy ellenzékben maradva kvázi-győztesnek, későbbre eltéve magukat, a Fidesz kihívójának tűnhetnek. Ha ez a hatalom nyer, mindenki más veszít és erre a CEU után a Jobbik is kitűnő példát szolgáltat. Ha viszont észhez térnek a tisztelt érintettek, még nyerhető a jövő évi választás. Ha minden választó nem is, a többség egyszerű döntést szeretne hozni: maradjon, vagy menjen a NER. Ha ennek a döntésnek a lehetősége felvillan, az sokakat mozdíthat meg. Ha egyéni utak maradnak és harmadannyi választóval fognak neki a pártok a Fidesz legyőzésének, csak a legvérmesebbek voksolnak, a többi érteni fogja a matekot: a végeredmény a biztos vereség és két-három álellenzéki párt lesz, mert az igaziakat el fogja söpörni a rendszer. Akkor tényleg lehet majd arról elmélkedni, hogy az Orbán-rendszer több évtizedre a nyakunkon marad.
bencemacska
Szerintem olvassátok el Nagy József riportját a 24.hu-n Szilvásyval! (volt A propin is!):
24.hu/belfold/2017/12/08/szilvasy-gyorgy-orban-paks-2-ert-tomott-borondoket-kapott-az-oroszoktol-hazaarulo/
Hülye a cím, nem abban van a riport lényege! Sokkal fontosabb dolgokat mond!
Tavryni őrnagy
Az a baj hogy Orbàn annyira összekavart mindent, hogy csak ö képest àtlàtni.
bencemacska
@Tavryni őrnagy: ma, 16:54
Túl értékeled!
Tavryni őrnagy
@bencemacska: Lehet. Nem ö okos a többi buta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.