emerencia

Újra tízezrek a budapesti utcákon: Orbán ellen és egy új ellenzékért vonultak
@Yoda69: Még mindig rettegnek orbánék a többségi ellenzék egységes fellépésétől. Ezért szajkózzák ezerrel az ellenzékváltó hangulat mantrát. Igen, sokan haragszunk azokra az ellenzéki pártokra akik közreműködtek a rossz választási eredményben de ez nem azt jelenti, hogy leváltjuk őket. A tüntetések éppen arról szólnak, hogy megvalósulni látszik a Fidesz rémálma vagyis az, hogy a vegyes teljesítményt mutató eddigi ellenzék mellé egyre nagyobb tömegek és újabb vezéregyéniségek csatlakoznak.
Novák Katalin: meg kell nézni, hogy miért nem születik elegendő gyermek
@csipetke: 06:32 Orbánék szerint szuper a gazdaság, nem szerintem. Ezért írtam, hogy állítólag.
Minden propaganda ellenére nagyon sok fiatal vágja, hogy gáz van itthon. Ezért mennek el.
Újra tízezrek a budapesti utcákon: Orbán ellen és egy új ellenzékért vonultak
@karma1: ma 03:54 Nem ignorálni kell az ellenzéket, hanem intenzíven munkára fogni nap mint nap. Nincs lazsálás!
Pl. azért, hogy a hazánkban ilyesmi soha többé ne forduljon elő:
https://www.facebook.com/nikoletta.antal.1/vi...
Melegszik az idő, indul a nemzeti fagyimaffia-idény! - Városi Kurír
Mi leginkább a Lidl akciós jégkrémjeit esszük nyáron. Nagyon finomak, megfizethetők és egyenletes a minőség.
Novák Katalin: meg kell nézni, hogy miért nem születik elegendő gyermek
Tudod Emerencia nem szeretnék úgy járni mint ti. Aki fiatalon szív valami miatt annak idősen sem lesz biztonságos az élete. Veletek is áldozatot hozattak a rendszerváltás miatt és velünk is bepróbálkoznak pedig állítólag a gazdaság most éppen szuper. Ennek soha nem lesz vége, erre a mintára nem alapozhatom sem a leendő gyermekem, sem a saját és szeretteim életét. El kell menni innen egy valamivel élhetőbb országba. Onnan talán idővel tudok segíteni az itthon maradottaknak...
Arcon köpné-e Orbánt? - kérdezte a műsorvezető
@Commenter: Nem szeretnék lesüllyedni a szintjükre mert megölnének a rutinjukkal.
20 kilométert gyalogolt a cica a családjához, de hiába, mert már nem akarták
@papa.49: Soha nem fogom elfelejteni annak a kis cirmos kölyökmacskának a szemeit akit 12 éves koromban a szomszéd srác bedobott a pöcegödörbe mert túl sokan voltak. Hiába könyörögtem neki, megtette!!! :((((((((((
Magyar nők! Magyar hölgyek! Segítsünk Orbán Viktornak!
@simmering73: 07:28 Nemcsak a szülőképes korú nők akarják mindezt, hanem mindenki. A magyar társadalomnak égetően szüksége lenne az emberekbe befektetni függetlenül az életkoruktól és társadalmi helyzetüktől. Enélkül nem fog több gyerek születni itthon.
A mélybe zuhant és szörnyethalt két munkás az ELTE új kollégiumának felújítása közben
@Edmond Dantes: április19 17:03 Pontosan így van. Az ember élete, testi épsége a legkisebb érték még a mai munkaerőhiányos időkben is. Konkrét esetet tudok, melyben a munkavédelmisek a dolgozó figyelmetlenségét vették fel a baleseti jegyzőkönyvbe mert nincsen más rublika. A "felelős" vezetőknek csak arra kell vigyázniuk, hogy papíron minden rendben legyen, a dolgozók felé pedig hatékony legyen a hülyítés. (Tisztelet a kivételeknek.) A munkavállalónak el kell hinnie, hogy biztonságban van akkor is ha nem, a feltételek hiányában pedig csak akkor tudja elvégezni a munkáját, ha megszeg néhány szabályt. Baleset esetén úgyis ő viszi el a balhét. Sok munkavállalónak nincs alkalma, lehetősége a munkahely változtatásra és abban sem lehet biztos, hogy a következő munkáltatójánál ezen a téren minden rendben van-e.
Finanszírozási pókerjátszma a miskolci kórházban a rákos betegek feje felett
Az emberi élethossz csökkentése fontos cél a mai Magyarországon. Vajon kinek, kiknek az érdeke, hogy idő meghaljunk?
Itt a magyar népesedési katasztrófa - Brutális, ami velünk történik
A széles néptömegekhez eljutó hazug propaganda éppen az ellenkezőjét mondja. Mi, későratkós férfi és női "öregek" pl. nem mehetünk nyugdíjba, ha már nem bírjuk (a diszkriminatív módon kiszámolt szolgálati idejű női negyven kivételével) mert állítólag a mi hasból kikalkulált várható "magas" élethosszunk miatt tönkre megy az ország. Rehabilitációról, normális egészségügyi ellátásról ne is álmodjunk. A mi kötelességünk idő előtt meghalni. A statisztikákat pedig majd úgy tálalják ahogy a hatalomnak üdvös.
Berlinbe költözik át Soros alapítványának budapesti irodája
@karma1: Lassan teljesen magunkra maradunk... Az orbáni "védelem" egyre keservesebb életet hoz ránk. Nem mindenki tud vagy akar elmenekülni.
Hernádi üzent a tüntetőknek: Sokan vagyunk és előbb-utóbb elegen leszünk
@karma1: Valaha a művészek sokat jártak a szegényebb emberek közé és közvetítették az értékeket azoknak akik ezt az élményt maguktól képtelenek lettek volna megfizetni. Éppen a költészet napján jutott eszembe, hogy anno munkaidő után egy nem túl ismert színész (valami Lakatos, ha jól emlékszem) olyan József Attila műsort rittyentett nekünk pantomimmal ötvözve, hogy beleborzongtunk. ('80-as évek eleje) Ma már a legtöbb multinál és a nagyvállalatnál csak bulizós, lerészegedős csapatépítés folyik... Soha nem felejtem el, hogy a KISZ-es ingyen színházbérlet eleinte senkinek nem kellett ezért mentem én el vele. (Nekem sem volt busás jövedelmem.) Aztán meséltem róla ennek, annak... Volt aki dühösen vitte el a bérletet majd másnap be nem állt a szája. Mesélte a látottakat. Később már vita volt, hogy ki mehet el a jobb darabokra. Manapság már csak álmodhatunk pl. színházi élményről...
Mellár: A választás az ellenzék leváltásáról szólt
Ezt nem vártam Mellártól. Minden ellenzékit egy kalap alá venni és lecserélni butaság. Túl sok ott az értékes ember.
"Igazából korrektül intézik az egészet" – Veiszer Alindát is kirúgták a Hír TV-től
@Ludmilla: Én is szerettem nézni Alinda műsorait és remélem, hogy talál magának máshol helyet.

Ami a legjobban elkeserít az az, hogy úgy néz ki, a Panaszkönyvnek is vége. :-(
Lekiabálták, majd "mocskos niggernek" neveztek egy tizenéves fekete kislányt egy budapesti buszon
Úgy kb. harmincöt éve egy gyönyörű fekete ikerpárral és hófehér mamájával utaztunk a buszon nap mint nap. Mindenki odavolt a két csokilányért, mosolyogtak rájuk, senki sem bántotta őket. Hova süllyedtünk???
Ungváry: Orbán ugyanazt tette, amit Hitler
@karma1: Fiatalasszony ismerősöm nagyon boldog, hogy a három gyermeke miatt nem kell adót és járulékokat fizetnie és itt a csok is, melyet szeretne igénybe venni bár az igényesen felújított lakásukban most is meg van mindenkinek a megfelelő szobája. Aggódom értük. Könnyen meglehet, hogy majd anno nem fog nyugdíjat kapni, hiszen nem fizette. A gyermekei pedig aligha fogják tudni a szülőket is eltartani. Mégis orbánhívő pedig a saját és gyerekei jövőjét teszi kockára.
Rég látta? A 72 éves Kudlik Júlia most így néz ki
@karma1: @papa.49: Megelőztetek, ugyanezt akartam írni. Csak annyit tennék hozzá, hogy gyerekkoromban csak borízű hangúnak hívtuk. Egyes felnőttek azt állították róla, hogy nem is nő, azért ilyen mély a hangja. Tudtuk azt is, hogy a Deltában betanult szöveget mond de nem zavart. A Delta ugyanis tőle függetlenül egy nagyon-nagyon jó műsor volt! Később azzal hencegett, hogy azt eszik amit akar, az érettségi ruhája még mindig jó rá, aztán könyvet írt az egészséges életmódról, táplálkozásról. Azóta hiteltelen számomra. Ne akarjon az felvilágosítani aki nem tudja mi az egy életen keresztül harcolni a kilókkal. A rendszerválás utáni politikai szerepvállalása pedig már meg sem lepett. Érdemei elismerése mellett megállapítható, hogy az évek folyamán többször is sikerült magát lejáratni.
Erdélyi vezetők kérik Orbánt a Székelyföld-Budapest vasúti kapcsolat fejlesztésére
Miért nem a román kormányhoz fordulnak? Az Erdélyieknek is joguk van részesülni a Romániában befizetett adóikból.
Sallai: Hadházy egy rossz pártba jött és nagyon benézte ezt
Az LMP mindig is erről szólt. Nincs összhangban a külcsín és a belbecs. A jobb emberek ebbe belelátván legfeljebb csak ideig, óráig bírják elviselni. Még a mi itteni Bélánk is az ország elhagyásán gondolkozik pedig ő aztán igazán elhivatott LMP-s (volt?)
Verhofstadt dühkitörésben szólította fel az Európai Parlamentet, lépjenek fel Orbánék ellen
@karma1: Ungvárytól függetlenül is tisztában voltunk/vagyunk ezzel. Ez az EU sötét oldala viszont az EU nélkül orbán még jobban elszabadulna a belmagyar lakosság többségének tönkretételében.
Ezt gondolják német vállalati vezetők a magyar gazdaság helyzetéről
A közmunkásokat, a fiatalokat és a nyugdíjasokat orbán valamilyen újabb keserves kényszerrel fogja munkára ösztönözni. Így szokta. A német cégek pedig boldogok lehetnek, hogy lesz olcsó fehérrabszolga továbbra is. Demján óta tudjuk, hogy a szegénység a legjobb ösztönzőerő. :(
Napi BKV a legótvarabb rasszizmusról - Orbán rasszista, xenofób állama
@namihami: Valaha újságot vagy könyvet hordtam magamnál arra az esetre, ha várni kell valahol és nincs kivel beszélgetni. Ma minden ott van a tecsó gazdaságos okostelefonomon de az olyan ember akivel el lehet diskurálni erről-arról, mindig elsőbbséget élvez. Nálam ebből a szempontból nem változott semmi az elmúlt 40-45 évben.
Napi BKV a legótvarabb rasszizmusról - Orbán rasszista, xenofób állama
@peterkelemen: Az is aggasztó, hogy mostanában kezd előretörni az a jelenség is, hogy az emberek hallatnak. A pártállami diktatúrában a rendszerváltás előtt jobban ki merték fejteni a gondolataikat mint mostanság. (Vannak azért kivételek.) Ha véletlenül mégis szóba kerül valami akkor egyből jön az " én nem politizálok" kijelentés. Elképesztően megnövekedett még a felszínes, idióta hihihizés is. Olykor már fárasztó, hogy eddig értelmesnek ismert emberek csak hülyén viccelődnek, egy ép gondolatuk sincs a minket körülvevő világról.( Vagy csak félnek elmondani.)