Etikai okokra hivatkozva váratlanul felmondták a licencszerződést több állami céggel. Az amerikai Microsoft korrupciógyanús ügyeket vizsgáltatott ki a magyar leányvállalatnál – írja a 24.hu. Az eredmények nem nyilvánosak, de közben személyi változások voltak a Microsoft Magyarország Kft. vezetésében. Távozott Sagyibó Viktor is, aki 2016 elején a kormányzati üzletágat vezette, de ma már miniszteri biztosként Lázár János mellett dolgozik a Miniszterelnökségen.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Gondolatban bocsánatot kell kérjek Hadley barátomtól

etikai okokra hivatkozva megtagadták a szoftverekre és más termékekre vonatkozó értékesítési engedélyt

Néhány nappal később a Microsoft Magyarország felmondta a legnagyobb kormányzati beszállítók Microsoft-termékekre vonatkozó értékesítési engedélyét, azt követően, hogy korrupciógyanús ügyeket vizsgáltatott ki a magyar leányvállalatnál!
Nos meglepve azt nem vagyok főleg annak ismeretében nem, hogy a cég több munkatársa hírtelen Lázár munkatársai közé kerültek! =))
Csak hírtelen eszembe jutott egy kedves barátom, aki egy világcég Közép-Kelet-Európai képviselője lett úgy hogy előtte Kelet-Afrikában ténykedett. Sokszor mondat neki olyanokat, hogy itt nem elég néhány üveggyöngyöt szétszórnia! =))
Tévedtem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.