Az ittas vagy bódult sofőrök kiszűrésére tart akciót a hétvégén a rendőrség – írta az Országos Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Ezeket a sofőröket szűri a hétvégi akcióján a rendőrség

Fotó: Pixabay cco

A gépjárművek fokozott közúti ellenőrzését – a TISPOL (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) Műveleti Csoportjának éves ellenőrzési terve alapján – december 15. és december 17. között tartják Magyarország egész területén.

A decemberi TISPOL akció olyan – a tagállamok által végrehajtott, európai szintű, összehangolt – közúti ellenőrzés, amely az ittas vagy bódult állapotban lévő járművezetők kiszűrésére irányul.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na söndörök menjetek a parlamentbe (igaz már nincs nyitva) ott találtok IGEN BÓDULT EMBERSZERŰ SEJTHALMAZOKAT ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lepényleső
Hűha,akkor a kormánypártiak nem vezethetnek,ők már önmaguktól nagyon megrészegültek.
Equus
jön a karácsony, kell a pénz a fa alá a janicsárok pasájának. Vki utána nézhetne, valóban a TiSPOL okossága-e ez..
Equus
@Equus: hát... frankón szerepel a tervben... De azért van némi fura a dologban... a volt Magyar köztársaság területén egyetlen konyakos meggy miatt , egyetlen pohár sör miatt lehet menni vérvételre akár 20 km-re is. Kocsi közben őrizetlenül vár. Vérvétel után lehet taxit, havert hívni, ha tudod a teló PIN kódját. Ha nem, akkor beszoptad. Keress egy még nyitva tartó kocsmát vagy telefonfülkét, aztán próbálkozz, vagy fogj taxit, ha egyáltalán olyan helyen vagy, ahol mászkálnak. Aztán jön a "szakértői" vélemény, h pont olyan volt a véralkoholszinted, mint a szonda mutatta. Fellebbezhetetlen.Így jársz Szombathelyen. 2 km-rel arrább már nyugisan tolsz egy korsó sört az arcodba és gond nélkül hazagurulsz.
Ez a ma, élhető volt Magyar Köztársasága.
A pintér sanya(rgató)-műveket csak a pénz érdekli. Beülsz a kocsiba és felrajzoltad vele a célkeresztet a hátadra... Hogy közben mi az alkohol élettani hatása azt a regnáló maffiózók leszarják. Pénz legyen, oszt annyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.