Hosszú Katinka Sportakadémiának hívják majd a Csillebérci Szabadidő Központ területén több sportág fejlesztésének kiszolgálására is alkalmas sportcentrumot.

A kormány péntek este közzétett határozata szerint a nemzeti fejlesztési miniszternek kell saját költségvetéséből 116 millió forintot adnia az előkészítésre, amelyet 2018. április 30-áig be kell fejezni.

Új részletek Hosszú Katinka csillebérci központjáról

MTI/AP/Jens Dresling

Seszták Miklóst egyúttal megbízták: „dolgozza ki az üzemeltetés jogi feltételeit, így különösen a beruházás eredményeként létrejövő, állami tulajdonú létesítmény vonatkozásában milyen feltételekkel kerülhet sor az üzemeltető és a Sportakadémia közötti szerződés megkötésére”.

A sportszakmai program felelőseként Balog Zoltánt, az emberi erőforrások miniszterét jelöli ki a határozat, de az utolsó pont szerint a fejlesztési miniszter „a Nemzeti Sportközpontok útján működjön együtt a háromszoros olimpiai- és hétszeres világbajnok Hosszú Katinkával a beruházás előkészítése során a beruházással összefüggő úszósport szakmai szempontok figyelembevétele érdekében”.

Címlapkép: MTI/AP/Jens Dresling

(HVG)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
@wagabund: Egy nevenincs futballista havi 2-4 miiliót kap, de eredményt még nem láttunk.
wagabund
Na, végre nem stadion..

Hosszúék hamarosan megmutathatják, kiket is adnak az úszósportnak...remélhetőleg csupa bajnok kerül ki az oktatóközpontból...(ahogy látom, rajta vannak.)

Hajrá Hosszú!
wagabund
az irigykedőknek:

"Kiderült: Shane Tusup havi nettó egymillió forintot kap a magyar államtól"

mielőtt elkezdődne az anyázás, jelezném, hogy a rothadó nyugaton ettől többet kapnának.
Veleda
@wagabund: Egy nevenincs futballista havi 2-4 miiliót kap, de eredményt még nem láttunk.
wagabund
@Veleda: 17.56...

ezt nem volt bátorságom leírni, de szerencsére te megtetted..pedig ez az irritáló, nem az úszónő...(és férje. na jó, legyen...annak kijárna egy tasli.)
Veleda
@wagabund: Tusup stílusa ugyan nem rokonszenves, de mi még nem vagyunk hozzászokva ehhez a stílushoz. Amikor a sport találkozik az üzlettel. Úgy látszik, hogy eredményes menedzser, példa erre Katinka.
wagabund
@Veleda: pontosan látod.

Sportriporterek nagyokat derültek azon az ajánlaton, amikor Tusup jelezte, hogy ő gatyába rázná a válogatott focistákat..pontosabban ajánlatott tett.
Naná, hogy nem nyert...azon nevettek, ha elfogadják az ajánlatát, akkor bizony a focistáink megszöknek...illetve aki vállalja az utasítása szerinti életet, és teljesít, az benne lesz a jóban...
...nem mert kockáztatni senki.

...marad a sok pénz kis foci ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.