Huszonnégy órája posztoltam az azóta az ország népét egyvégtében foglalkoztató nyílt levelemet, melyben bocsánatot kértem az ország miniszterelnökétől. Nagy Bandó: Barátoknak, Bátraknak és Bírálóknak – Avagy: „Az vesse rám az első követ…” Ahogy mondják: kaptam hideget, meleget. Nem emelek ki sem pozitív, sem negatív tartalmú kommenteket és jegyzeteket, mindegyik odatapadt a Net különféle oldalaira, bármikor elolvashatóak. Minősíteni sem akarom egyiket sem, mindenkinek szíve joga érzései és gondolatai szerint ítélkezni, mellém állni, vagy ellenem fordulni. Úgy gondoltam, ma reggel posztolok pár sort, melyben kiegészítem a nyílt levélben mondottakat, főként, mert számtalan bírálóm szememre vetette azt, hogy bocsánatot kértem Orbán Viktortól. Én nem vagyok Orbán, el tudom választani a róla kialakult, máig adott és változatlan véleményemet, és a konkrét ATV-s esetet.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hmmm. Nem cafolta meg Bartust, hogy nincs megfelemlietve...
Elgondolkodtato... Nekem csak ez az allitas - a megfelemlites - nem tetszett Bartus cikkeben...

Bandonak nem kell magyarazkodnia - o mindig a tisztessege alapjan cselekszik, es ahogy mondja, o azt is megengedheti maganak, hogy bocsanatot kerjen (egy diktatortol)
karma1
@durbincs: Ezt az alhirt pont olyan hulyeknek talaltak ki, mint amilyen te vagy...:o)))
Aztan te meg be is szopod, mint 2 napos csecsemo a tejecsket...:o)))))
Lasd: propeller.hu/szorakozas/3324428-halalos-tamadas-jarokelok-szeme-lattara-vegzett-tinilannyal-egy#v2041754

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.