Az adófizetők pénzéből legvastagabban kitömött állampárt, amely pirulás nélkül használja saját céljaira az államkasszát is, most támogatást kunyerál szimpatizánsaitól. Mert Soros… Orbán arcpirító húzása mégis működni fog.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Én ezt erősen kétlem,

na nem azt hogy egy óriási átverés, no meg azt sem, hogy működni fog, hanem azt hogy mi a valódi cél

A derék b1.blog „Orbán kunyerálása az évtized átverése, mégis működni fog” címmel fejti ki véleményét ártunk és qurmányunk legújabb kommunikációs akciójáról, hogy anyagi támogatásra kéri a híveit.
Nos nem kétlem, hogy a felületes szemlélőnek eszébe juthat olyan, hogy ez a mozgósítás eszköze, de az illető nem ismeri, vagy nagyon félre ismeri a magyar néplelket, mi már megszoktuk, hogy adakoznunk kell erre meg arra, de semmi kötünk hozzá, hogy valójában mire megy a pénz.
Nekem – ahogy azt már többször ki is fejtettem - az a meglátásom, hogy ez egy méretes summantás és arra szolgál, hogy egy kamu ÁSZ vizsgálat során erre lehessen kenni mindent! =))
dr. prédikátor
@RonaGyuri: De lehet hogy így akarja felmérni a szimpatizánsok számát!!!
RonaGyuri
@dr. prédikátor: nem hiszem, bár el kell mondjam, hogy ez kvadrálna egy választó-jogi ötletemmel. Ami kézenfekvő megoldás lenne az ajánlások és a jelölt finanszírozás összes gondjára. Egy csekkel lehetne - például 1000Ft-os - ajánlani, amit az ajánlottak kapnának meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.