A németek akarták befogadni a migránsokat, nem a magyarok, Magyarország azzal teszi a dolgát, hogy védi a schengeni határt – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a német Bild napilapban és a Bild honlapján hétfőn megjelent interjúban. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: KTL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es meg mindig nem rugjak valagba az EPP-bol kifele, hogy a laba se erje a foldet? Mert persze az uniobol nehezebben es lassabban tudnak kiszekalni...
Remelem, ezzel a mondataval elegge felhergelte Merkelt meg a tobbieket arra nezve, hogyha eddig mindig megprobaltak higgadtan kezelni orbant, akkor most nyugodtan tegyek felre az emberseges hangjukat, es b@sszak ki a soraikbol ezt a cinikus fratert.
Jozefina
Igan csak az "elfelejti" hozzátenni, hogy anno a Keletiben elvették a magyar hatóságok a menekültek papírjait és ezért irdatlan kásosz alakult ki, amit Merkelnek az osztrákokkal egyetemben kellett "megoldani", azzal, hogy kivitették a bevándorlókat. Ezt orbán így rendezte el. A németek valószínűleg nem pont ezt akarták!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.