A kőbányai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

Az ismeretlen férfi 2018. január 2-án 22 óra 30 perc és 2018. január 3-án 00 óra 45 perc közötti időben Budapest X. kerületében, egy Jászberényi úti parkolóban három autó ablakát betörte. A járműveket átkutatta, de nem lopott el semmit.

A férfi körülbelül 35-40 év körüli, erős testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor farmernadrágot, fekete színű cipőt, sötét kapucnis pulóvert és dzsekit viselt.

Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített.

Autókat tört fel a Jászberényi úton, a rendőrség keresi

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

(Police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ha minden jól megy olyan szintre fejlődik a technika, hogy 50km-ről egy laptopról majd feltörik az autód és az magától elmegy a megrendelőhöz. Semmi erőszak, semmi vandálkodás. Szépen kulturáltan fognak lopni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.