A 24.hu birtokába került utasítás szerint ezentúl az oktatók és a hallgatók is csak a rektor és a kancellár előzetes hozzájárulásával nyilatkozhatnak az intézmény helyzetéről, működéséről.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na csókolom megérkeztünk 1954. be milyen jó is itt nekünk !!!
relatív
Helyes intézkedés - rájöttek hibás kinevezetteik szűkös intelligenciájából fakadó hiányosságaira -, és így próbálják hibáikat orvosolni, nagy szegénységi bizonyítvány mindkét fél tekintetében !!!
relatív
@papa.49: volt ilyen ?, nem hiszem azok ennél sokkal körültekintőbbek voltak.

A hasonlítgatás különben IS mindig sántít, és a konkrét jelenség élét IS erősen csorbítja, hiszen az akkor nem egyedülálló jelenség. Erre hivatkozik ez a regnáló társaság minden esetben, mentve galádságát !!!
papa.49
Volt bizony meg voltak a mai Észak-Koreához hasonló felvonulások, ahol a ,,Rákosi elvtársat,, éltették, éljenezték, virágcsokrokat adtak át neki az úttörők!!! '54 már 5 éves voltam, és ezekre már emlékszem, na nem élőben, csak a Filmhíradókból !!!
Ludmilla
elég sokatmondó intézkedés...hát kérem,jól megfizetik az ország elpusztítóit

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.