A történet persze túlmutat önmagán. Ez Magyarország a XXI. század kezdetén. Mint egy mai, modern, teljesen magyar népmese. Buszmegálló kellett a falunak. De pénzük nem volt rá. Nem is kaptak volna. Turisztikai célú fejlesztésre viszont igen. Hát kilátót terveztek. Ott van a megálló tetején. Olyan, mint egy magasles. Egy ember mindig felfér rá. Hát így járt túl a hivatalosság eszén a furfangos polgármester.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tényleg nem értem

Most hol marad a kormányfői lelkendezés

Az elmúlt év során népünk szemefénye azzal is fényezte magát, hogy kijelentette: „Nagyon helyes, hogy határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket”. Tette ezt az un. öcsényi eset kapcsán, mikor a helyiek kiszúrták a panziós kerekeit, mert regisztrált hivatalos menekülteknek akart szállást adni.
A minap derült fény arra, hogy „Buszmegálló kellett a falunak. De pénzük nem volt rá. Nem is kaptak volna. Turisztikai célú fejlesztésre viszont igen. Hát kilátót terveztek. Ott van a megálló tetején. Olyan, mint egy magasles.”!
Nos nem értem hol késik Őfenesége lelkendezése, hisz ez a Nyugotszenterzsébeten megesett dolog igazából az ő egyik gügyűje a magyaros találékonyság egyik példája! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.