Mi lesz velünk, ha megint Orbánék győznek? Van-e itt jövőnk?Egy fideszes győzelem esetén, mivel 2020-ra elfogynak az EU-s támogatások, valószínűleg az új "keleti blokkhoz" csatlakozunk, nem véletlenül szemez a kormány ennyire Oroszországgal és Kínával. Mindegy a kormánynak honnan jön a pénz, csak jöjjön. Szóval Magyarország szatellitállammá válik, az orosz nyelvoktatást és nyelvtanulást valószínűleg államilag megtámogatják, és ideológiailag is egyre jobban a keleti országokhoz fogunk hasonlítani. Az is elképzelhető, hogy Magyarország kilép az Európai Unióból, vagy kizárják. Orbán euroszkeptikus, demagóg, leegyszerűsített retorikája ezt akarja validálni, ugyanis a legutóbbi erre vonatkozó felmérésben a magyarok még mindig az Unió tagjai akarnak maradni. Ezt a nézetet próbálja Orbán és kormánya átformálni az emberek fejében. Egyáltalán nem lenne meglepő az EU-ból való kilépés, 2020 után nem igazán kötné oda Magyarországot semmi. Ezzel mi lennénk az első ország a kontinentális...

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Azért már nehogy egy rohadt bűnöző kancigány és bandája határozza már meg egy ország sorsát. Ha az EU-ból való kilépést 2020 után meg akarnák tenni, abból valószínűleg polgárháború/polgári engedetlenség lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.