Közel másfél hónapja ül előzetes letartóztatásban az a férfi, akit a rendőrség Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsít. Az biztos, hogy a férfi vitte el a lányt az otthonából, ami a társasház biztonsági kameráinak felvételein is látszik, valamint bérelt autójában megtalálták VV Fanni vérét is.

Korábban felmerült, hogy az indíték féltékenység lehetett, – a férfi és Fanni korábban fél évig egy párt alkottak – most azonban egyre biztosabbnak látszik, hogy a pénz miatt történt tragédia.

A Blikk informátora szerint, a rendőrség több millió forintnyi készpénzt talált a helyszínelés során Fanni lakásán, amit feltételezett gyilkosának akart kölcsönadni, de végül meggondolta magát.

„Én is azt gondolom, hogy a pénz miatt kellett meghalnia a lányomnak.

Fanni az eltűnése előtt pár nappal, még novemberben kivette majdnem minden pénzét a bankból, több millió forintot. Még mondta is nekem, de azt már nem, hogy m­iért.Utólag már világos, hogy a pasas akarta kölcsönkérni, azt hallottam, hogy sokaknak tartozott sok pénzzel. Fanni jószívű volt, mindenkinek adott kölcsön, ezt akarhatta kihasználni az a férfi is. Szerintem a lányom meggondolta magát, és ezért lett a baj”  – nyilatkozott VV Fanni édesanyja.

#poppy#dream#pink#love

VV Fanni (@vv_fanni) által megosztott bejegyzés,

A család ügyvédje, dr. Lichy József is ezt a lehetőséget tartja valószínűnek:

„Attól tartok, hogy nyereségvágyból elkövetett gyilkosság történhetett”

– mondta a jogi képviselő.

Címlapkép: Instagram/vv_fanni

(Blikk)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
A csávó farkát levágni, oszt kőbányába vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.