Orbán Viktor veje az EU-s vizsgálatok kereszttüzében, Lázár János városában a kormánypárti jelöltre szavazásra buzdít egy plébános, a kormány titokban befogad 1300 menekültet, Sorost pedig már ki sem akarják tiltani - egy hónap kiesés után az év első Kormányinfóján rögtön fajsúlyos témákkal foglalkozhat Lázár János és Kovács Zoltán. De Szél Bernadett nemzetbiztonsági bizottsági kitiltási ügye is előjöhet, valamint a jobbikos ÁSZ-botrány hullámai sem biztos, hogy elültek. És Lázár biztos megfeddi majd Gulyás Mártonékat is, amiért lefestékezték az ÁSZ épületét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/03/27/roza-neni-lazar-janost-is-nagyon-szereti/
Róza néni Lázár Jánost is nagyon. szereti.www.kormany.hu/download/d/fb/b0000/LazarJanos1.pdf#!DocumentBrowse
www.parlament.hu/egy-kepviselo-adatai?p_auth=XSAIaH82&p_p_id=pairproxy_WAR_pairproxyportlet_INSTANCE_9xd2Wc9jP4z8&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_pairproxy_WAR_pairproxyportlet_INSTANCE_9xd2Wc9jP4z8_pairAction=/internet/cplsql/ogy_kpv.kepv_adat?p_azon=l016&p_ckl=40&p_osszefuz=
Gondolom, hogy a heti ügyeletes mesemondónk mesehősével ellentétben azonban ő – mármint a mesemondó – soha nem hazudik. Ezért is hiszünk neki abban, amiket ő nyilatkozgatott az ő kis vagyonkájáról és jövedelmeiről az évek során, a Parlament honlapján valahol itt, meg a Kormány honlapján is, emitt ni. Kár lenne nem elhinni neki (akár a dupláját is), hiszen olyan szépen gyarapodott ő. Szóval, lányos anyukák, ahogy mondta Lázár após, bizony jó parti lesz János Boldizsár és Zsigmond Bertalan fiacskáiból. Mert tudjuk ugye, hogy már ott is megvan a 70 milliós luxusingatlan valamelyikük nevén, de az valahol egy másik vagyonnyilatkozatban szerepel. Vagy nem. És igenis, én megvédem őt, mert megvolt rá a pénze, akkor is ha majdnem ugyanannyi az összes tartozása is. Látva ezeket, értjük már, hogy miért gondolja úgy Lázár János, hogy kétféle ember van: olyan, akinek mindene van (mint ő) és olyan „akinek nincs semmije, az annyit is ér”? Értjük már, hogy mi van a cinikus vigyor mögött, amivel ő hetente a pulpitusra áll és osztja az észt? Mert neki legalább még az is van.
És mindezzel szemben ott van a mi csóró, sohasem-volt-van-lesz-vagyonos és soha-nem-hazudik miniszterelnökünk, akinek összesen csak 742.000 forint megtakarítás jött össze teljes pályafutása alatt. Adjatok egy papírzsepit, mert mindjárt elsírom magam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.