Nyomós nemzetbiztonsági oka van, hogy az LMP társelnökét kitiltotta a fideszes politikus. 

A hirado.hu szerint az ellenzéki politikus a migrációs válság közepén egy olyan külsős szakértő-munkatársat jelölt a bizottságba, akinek az átvilágítása során problémák merültek fel: Kabulban született, illetve "az egyik leginkább bevándorláspárti Soros-szervezet", a MigSzol alkalmazottja volt".

Nemzetbiztonsági okok miatt tiltotta ki Német Szilárd Szél Bernadettet a bizottsági ülésről

Németh Szilárd azzal érvelt, hogy Szél Bernadett "kapcsolatban áll a Soros-birodalom bevándorlás-szervező civil szervezeteivel, politikusként a bevándorlást és a kvótákat képviseli", ezért a kormánypárt kockázatosnak tartja, ha jelen van a bizottsági üléseken, amikor a Soros-terv a téma. A kormánypárt azt kérte, jelöljön az LMP más tagot a bizottságba, illetve jelezték, ha mégis elmegy, ők kivonulnak az ülésről.

Szél Bernadett minderre úgy reagált, hogy Németh Szilárd nem tilthatja ki őt a bizottságból, ha ezt mégis megteszi, akkor minden létező jogi eszközt igénybe vesz majd. Jelezte, hogy részt fog venni a bizottság soron következő ülésén.

A hírportál szerint egy konkrét nemzetbiztonsági jelentőségű ügy áll a bizottsági "távoltartás" mögött, és ez "érzékenyen érinti" az LMP miniszterelnök-jelöltjét. A portálnak több egymástól független rendészeti és kormányzati forrás is megerősítette, Szél Bernadett a migrációs válság közepén egy külsős szakértő-munkatársat jelölt a nemzetbiztonsági bizottságba, akinek az átvilágítása során problémák merültek fel a múltjában: 1986-ban az afgán fővárosban, Kabulban született, korábban a MigSzol alkalmazottja, "az egyik leginkább bevándorláspárti Soros-szervezet munkatársa volt". Az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) megállapította, hogy a fiatalember nemzetbiztonsági kockázatot jelent, az alkalmazását ezért elutasította. Szél Bernadett a döntés ellen fellebbezést nyújtott be a belügyminiszterehez, aki azonban helyben hagyta az AH döntését.

(MTI, hirado.hu)

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
érdekes az Orbán cimbora családjának bizonyított terrorista volta nem zavarja őket! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desiro
gulas g gyula a f@szbukon, akikről beszélsz meg mondták az agyatlan vezírednek, hogy süllyed.
Remélem Pakson laksz fidióta.
kukac50
Nemzetbiztonsági kockázatot Orbán és családja jelenti,Orbán nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon, olyan emberekkel üzletelt Ő és veje aki terroristákat támogatott körözött bűnöző
volt. Szíjjártó is körözött bűnözővel beszélgetett. Ez jelent kockázatot. Olyanok lehetnek Magyarországon akik nem feleltek meg az átvilágításon.
Sámannus
A fütyisz a nemzetbiztonsági kockázat. ahol ők vannak mindenki menekül.
durbincs
@kukac50: pattog a zománc ? mert véget ért a románc ? döngette maga a Bernit ?
hívén hogy maga ott Don Juan ? pedig csak mint piába jég maga csak 1/5 ?
az még a tata aktorait is sielttette kolbászkálta ? az hogy ez kiderült ? ne ide morogjon ?
a cakkáját verje? az arányi javulásáért ? vagy dobja a vén térdes bulát ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél