Nyomós nemzetbiztonsági oka van, hogy az LMP társelnökét kitiltotta a fideszes politikus. 

A hirado.hu szerint az ellenzéki politikus a migrációs válság közepén egy olyan külsős szakértő-munkatársat jelölt a bizottságba, akinek az átvilágítása során problémák merültek fel: Kabulban született, illetve "az egyik leginkább bevándorláspárti Soros-szervezet", a MigSzol alkalmazottja volt".

Nemzetbiztonsági okok miatt tiltotta ki Német Szilárd Szél Bernadettet a bizottsági ülésről

Németh Szilárd azzal érvelt, hogy Szél Bernadett "kapcsolatban áll a Soros-birodalom bevándorlás-szervező civil szervezeteivel, politikusként a bevándorlást és a kvótákat képviseli", ezért a kormánypárt kockázatosnak tartja, ha jelen van a bizottsági üléseken, amikor a Soros-terv a téma. A kormánypárt azt kérte, jelöljön az LMP más tagot a bizottságba, illetve jelezték, ha mégis elmegy, ők kivonulnak az ülésről.

Szél Bernadett minderre úgy reagált, hogy Németh Szilárd nem tilthatja ki őt a bizottságból, ha ezt mégis megteszi, akkor minden létező jogi eszközt igénybe vesz majd. Jelezte, hogy részt fog venni a bizottság soron következő ülésén.

A hírportál szerint egy konkrét nemzetbiztonsági jelentőségű ügy áll a bizottsági "távoltartás" mögött, és ez "érzékenyen érinti" az LMP miniszterelnök-jelöltjét. A portálnak több egymástól független rendészeti és kormányzati forrás is megerősítette, Szél Bernadett a migrációs válság közepén egy külsős szakértő-munkatársat jelölt a nemzetbiztonsági bizottságba, akinek az átvilágítása során problémák merültek fel a múltjában: 1986-ban az afgán fővárosban, Kabulban született, korábban a MigSzol alkalmazottja, "az egyik leginkább bevándorláspárti Soros-szervezet munkatársa volt". Az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) megállapította, hogy a fiatalember nemzetbiztonsági kockázatot jelent, az alkalmazását ezért elutasította. Szél Bernadett a döntés ellen fellebbezést nyújtott be a belügyminiszterehez, aki azonban helyben hagyta az AH döntését.

(MTI, hirado.hu)

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
érdekes az Orbán cimbora családjának bizonyított terrorista volta nem zavarja őket! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
érdekes az Orbán cimbora családjának bizonyított terrorista volta nem zavarja őket! =))
vladimir putin
bizottsági tagot amúgy nem lehet kitiltani egy bizottsági ülésről, a Bluggyhal meg még a Shikarinál nagyobb bunkóparaszt.

Bluggyhal:
static.femina.hu/terasz/csunya_allatok_kepek/allat_hal.jpg
iluminati
@vladimir putin: Jó!!! Hasonlít is rá!!!
nevemnick
Az is érdekes, hogy a cocilalizmus alatt, (nyolcvanas évek) tarcsisként a tábori kórházban olyan afgán, iráni és algériai, nigériai, magyarországi születésű, anyakönyvvel rendelkező, muszlim vallású orvosok is szolgáltak, akiknek a szülei a háborús övezetből kerültek ide.
Akkor nem volt probléma.
tudode
Nesze "neked/nekünk" NEMZETBIZTONSÁGI átvilágítás, akkor, amikor
. .
---- Pintér: Nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon Orbán Viktor
www.atv.hu/belfold/20170505-pinter-nem-esett-at-nemzetbiztonsagi-atvilagitason-orban-viktor

.
Különös tekintettel arra, hogy nem csak azzal foglalkozik, amely a feladatkörébe tartozik, nevezetesen a KORMÁNY buzerálásával, hanem
.
- amerre jár illiberális PASSZÁTSZELET fúj az államelnök, v illegitím, csalás útján megbuherált ALAPTÖRVÉNY pártkatona "elnök" helyett!
.
Kérdésként azért felmerülhetne, hogy Németh Szilárd FELÜLBÍRÁLHATJA-e a NEMZETBIZTONSÁGI SZOLGÁLAT döntéseit!
.
Vagy azt hiszi, hogy az egy ÁLLATÓVODA, aki harap, kimondja a tutit az az ő jól megfizetett fideszes ízlésének nem felel meg???
.
Ne legyen illuziójuk:
.
------ Orbán Viktor véleménye a vele szembenállókról 1988-2014/2018
www.youtube.com/watch?v=Aqq6gHBmq00
.
Ki gondolta volna erről a FELSZENTELT JOG-ÁSZ-ról, hogy abba a dugába dől, amelyet megjósolt???
.
Ezt a fideszes baráti társaságot kellene kitiltani az Ország Házából, mert addig nem lesz nyugalom, békesség, csak BIZONYTALANSÁG, KILÁTÁSTALANSÁG ebben a dili országban!
Hellcat
Fidesz által betelepített migránsok száma 21300. LMP által betelepítette migránsok száma 0. Nos akkor hogy is van ez?
justhpeter
Mióta áll Isten és mindenek felett Rezsi Szilárd. Az rendben van, hogy szerencsétlen az esze végett már valóságos intézménnyé vált a kirívó ostobaságok terén, de arról még nem hallottam, hogy ily hatalmas jogkörökkel ruházták volna fel ezt az "intézményt"
Clavigo
Ezt a csepeli " Birkózó Szart" ,, nem zavarja,,, Pharaon,,és Zaid Naffa ..?
Madácsi Pali
Sziszi! A Nafra család is nemzetbiztonsági kockázatot jelent, de tudtok velük üzletelni. Ghaith Pharaon ellen évtizedek óta volt érvényben elfogató parancs, nem zavarta apparátusotokat, hogy bejárjon az országba és üzleteljen urad és parancsolóddal. Apropó, ha már itt tartunk kérdezd már meg tőle, kinek a pénzén alapította pártját? Ezek kicsit nyomósabb dolgok, mint egy delegált nemzetbiztonsági átvilágítása, amire eddig amúgy sem adtatok. A Soros veszély miatt a pártodat, mint Soros pénzén alapított szervezetet mikor tiltatod ki a T. házból?
Vagy esetleg már értesültél róla, hogy Pintér Sándor szerint Soros György nem végzett semmilyen tevékenységet a migráció elősegítéséért?
Perwool
Te rücskös fejű vad paraszt! Ha valaki kritizálja és támadja, a Fideszt az csak azért lehet mert fizetett soros ügynök és idegen érdekeket szolgál? Mi más oka lehetne valakinek bírálni a "hibátlan" kormányt, igaz? :)
Mióta nemzetbiztonsági kérdés a kormányellenes propaganda?
kokopelli
Ezek ennyire foschnak? A degenerált disznófej kivonul a TV-studióból,
kitilt képviselőket...!Megnéztam a naptárat és tényleg a 2018-as lóg nálam!
Az 1930-as évekről nem volt nekem soha! A töri-könyvekben olvastam ilyes-
mikről! Lassan meghülyül a kormány? Csak nehogy ez legyen a kezdete
valaminek!...és még mindíg van még lejjeb is?
quadrocopter
Az arab bűnözők Gernyóföldön kempingeznek és üzletelnek, de a szutyok maffia famíliát ez nem izgatja, sőt...az a nemzetbiztonsági kockázat, amelyik nem hozza a baksist a maffiának!
human
Orbán Viktor soha nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon.
quadrocopter
@human: Sz a baj, hogy egy alapos ideggyógyászatin sem!
idppp
@quadrocopter: Elmegyógyászatin! Nagy különbség van a pszichiátria és a neurológia között...
quadrocopter
@idppp: Már a rángatózásai okán jön szóba az ideggyógyászati.
quadrocopter
@idppp: Már a rángatózásai okán jön szóba az ideggyógyászati.
A neurológia az idegrendszer rendellenességeivel foglalkozik. Pontosabban az összes olyan betegség diagnosztizálásával és gyógyításával, amelyek kapcsolatba hozhatóak a központi- és a perifériás idegrendszerrel.
Borsodi
Vegyük már tudomásul,csak egy talpig becsületes ember van az országban a miniszterünk! Aki ezt nem így látja az ellenség félre kell állítani,vagy milliókra büntetni.
papa.49
A Szél Berni állandó bizottsági tag, tehát nem tiltható ki az ülésről, akit megnevezett segítőjének azt kitilthatják, oszt. jónapot !!!
A rizsaszarágyú el van szállva magától, de lesz ott még koppanás is !!!
idppp
@Borsodi: Milyen miniszter? Melyik a sok tolvaj barom közül?
quadrocopter
@papa.49: Idegesek! Kapkodnak! Zsírtaréj különösen fosik egy váltástól a gazdikával együtt, hisz 2 milliárdot kapott egy tatamira!
idppp
@quadrocopter: A pszichiátria meg az elme rendellenességeivel, ehhez társulhat, gyógyszer mellékhatásaként, a nyelvöltögetés és az akaratlan rángások! Orbán egyértelműen elmebeteg, ha csak neurológiai problémái lennének, akkor nem lenne semmi gond! De van, nem is kicsi... Sajnos a felelősségre vonása alkalmával diliflepnivel fogja igazolni, hogy félkegyelmű!, nem beszámítható!
papa.49
@idppp: Attól még el KELL ÍTÉLNI, ÉS FEL KELL KÖTNI !!!
cs.n.
Nem tiltotta ki, mert nem tilthatja ki. Csak duma volt az is, mint ez az "indoklás".
idppp
@papa.49: Teljes mértékben egyetértek!
kokopelli
@idppp: ..rutinos bíró ránézésre a "nehéz vas" mellett döntene!...(egy tucat?) ;-)
Borsodi
@idppp: Mondom,a leg becsületesebb,leg szegényebb,leg sötétebb,leg gátlástalanabb,leg bosszú állóbb,eddigi leg rosszabb!
desiro
A nemzetbiztonsági kockázatot a fideSS és választói képviselik, lásd fej nélküli hal.
desiro
gulas g gyula a f@szbukon, akikről beszélsz meg mondták az agyatlan vezírednek, hogy süllyed.
Remélem Pakson laksz fidióta.
kukac50
Nemzetbiztonsági kockázatot Orbán és családja jelenti,Orbán nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon, olyan emberekkel üzletelt Ő és veje aki terroristákat támogatott körözött bűnöző
volt. Szíjjártó is körözött bűnözővel beszélgetett. Ez jelent kockázatot. Olyanok lehetnek Magyarországon akik nem feleltek meg az átvilágításon.
Sámannus
A fütyisz a nemzetbiztonsági kockázat. ahol ők vannak mindenki menekül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.