A Katasztrófavédelem honlapján néhány percenként jelennek meg hírek az újabb és újabb balesetekről.

Frontális karambol történt a 10-es főúton, Piliscsaba térségében. A baleset következtében egy ember az egyik kocsiba szorult, őt az esztergomi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. A sérültet mentők szállították el. Az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelik – írta a 24.hu reggel fél kilenc körüli időben a Katasztrófavédelem honlapjára hivakozva.

Egy személyautó és egy hókotró ütközött össze az M2-es autóút 34-es kilométerszelvényénél, Sződliget térségében, a főváros felé vezető irányban. A váci hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki az egyik kocsi vezetőjét, aki a mentők szerint súlyosan megsérült. Az érintett útszakaszt lezárták a beavatkozás idejére.

Szalagkorlátnak ütközött egy kamion az M0-s autóút 43-as kilométerszelvényénél, Ecser térségében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. A fővárosi hivatásos tűzoltók dolgoznak a helyszínen, ahol egy sávon halad a forgalom.

Havazás: durvul a közlekedési helyzet, egy több a baleset a közutakon

Budapesten a villamossínekre csúszott egy autó a XIX. kerületi Üllői úton, a Báthory utca és a Kisfaludy utca közötti szakaszon. A villamosközlekedést akadályozó járművet a fővárosi tűzoltók távolítják el.

FRISSÍTÉS: időközben újabb balesetről adtak ki hírt: Kocsordon árokba hajtott egy gépkocsi a 49-es főút Szent István utcai szakaszán. A tetejére borult járműben egy ember utazott, aki saját erejéből ki tudott szállni a kocsiból. Félpályás útlezárás van érvényben.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com, archív

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@papa.49: Nem járok arra, de itt a közelemben a 64 es úton van tapasztalatom róluk!Itt is négyesével ötösével döngetnek keresztül a kisvároson. Ha meg területen betartod előttük az 50 km es sebességet letolnak vagy beléd mennek hátúlról. Én már egy párszor megszívattam őket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Mit keres a kamion vasárnap reggel az úton dekkolnia kéne valamelyik parkolóban !!!
Gondolom ez is román volt !!!
dr. prédikátor
@papa.49: Román invázió!!! Jönnek a geci ebihal rokonyai???
papa.49
@dr. prédikátor: Nem tudom jársz-e a 4 főúton, én igen számtalanszor tapasztalom, hogy a kamion stop alatt négyesével, ötösével jönnek a románok pl. vasárnap délután Pest felé, olyan közel egymáshoz, hogy még személykocsival se tudsz beállni közéjük !!! Amikor elérik az Abony, és Cegléd közötti 2 sávos utat kilométereken keresztül előzgetik egymást, a rendőrök meg nem néznek oda, persze a szkg. bemérik a bírság meg jön !!!
dr. prédikátor
@papa.49: Nem járok arra, de itt a közelemben a 64 es úton van tapasztalatom róluk!Itt is négyesével ötösével döngetnek keresztül a kisvároson. Ha meg területen betartod előttük az 50 km es sebességet letolnak vagy beléd mennek hátúlról. Én már egy párszor megszívattam őket.
papa.49
@dr. prédikátor: Voltam arra párszor az a Simontornyáról a Balcsira menő út igaz, én Lajoskomáromba mentem arra, hát ott se különbek mint másutt ...
dr. prédikátor
@papa.49: Ugyan az,mert Lajoskomáromból csak Enyingen keresztül tudsz a Balcsira menni.
papa.49
@dr. prédikátor: Igen de én Dunaföldvár felől szoktam menni mert Szolnok megyében lakom ...Dunaföldvártól a 61 úton Simontornyáig, ott át a sorompón és tovább a Balcsi felé ...
ila51
@dr. prédikátor: ...09:06..hogy ? beléd mentek ? ( :D bocs )
dr. prédikátor
@ila51:Nem ,nem sikerült nekik. Hanem betartottam az 50 et és amikor elkezdtek tolni felvillantottam a féklámpát. Akkorát fékezett a geci román hogy majd a szélvédön jött ki.utána meg ráléptem a gázra.Oszt jó napot.
dr frédikántor
@dr. prédikátor: akkor te másodrendű út mellett lax?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.