A Katasztrófavédelem honlapján néhány percenként jelennek meg hírek az újabb és újabb balesetekről.

Frontális karambol történt a 10-es főúton, Piliscsaba térségében. A baleset következtében egy ember az egyik kocsiba szorult, őt az esztergomi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. A sérültet mentők szállították el. Az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelik – írta a 24.hu reggel fél kilenc körüli időben a Katasztrófavédelem honlapjára hivakozva.

Egy személyautó és egy hókotró ütközött össze az M2-es autóút 34-es kilométerszelvényénél, Sződliget térségében, a főváros felé vezető irányban. A váci hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki az egyik kocsi vezetőjét, aki a mentők szerint súlyosan megsérült. Az érintett útszakaszt lezárták a beavatkozás idejére.

Szalagkorlátnak ütközött egy kamion az M0-s autóút 43-as kilométerszelvényénél, Ecser térségében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. A fővárosi hivatásos tűzoltók dolgoznak a helyszínen, ahol egy sávon halad a forgalom.

Havazás: durvul a közlekedési helyzet, egy több a baleset a közutakon

Budapesten a villamossínekre csúszott egy autó a XIX. kerületi Üllői úton, a Báthory utca és a Kisfaludy utca közötti szakaszon. A villamosközlekedést akadályozó járművet a fővárosi tűzoltók távolítják el.

FRISSÍTÉS: időközben újabb balesetről adtak ki hírt: Kocsordon árokba hajtott egy gépkocsi a 49-es főút Szent István utcai szakaszán. A tetejére borult járműben egy ember utazott, aki saját erejéből ki tudott szállni a kocsiból. Félpályás útlezárás van érvényben.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com, archív

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@papa.49: Nem járok arra, de itt a közelemben a 64 es úton van tapasztalatom róluk!Itt is négyesével ötösével döngetnek keresztül a kisvároson. Ha meg területen betartod előttük az 50 km es sebességet letolnak vagy beléd mennek hátúlról. Én már egy párszor megszívattam őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@dr. prédikátor: Voltam arra párszor az a Simontornyáról a Balcsira menő út igaz, én Lajoskomáromba mentem arra, hát ott se különbek mint másutt ...
dr. prédikátor
@papa.49: Ugyan az,mert Lajoskomáromból csak Enyingen keresztül tudsz a Balcsira menni.
papa.49
@dr. prédikátor: Igen de én Dunaföldvár felől szoktam menni mert Szolnok megyében lakom ...Dunaföldvártól a 61 úton Simontornyáig, ott át a sorompón és tovább a Balcsi felé ...
ila51
@dr. prédikátor: ...09:06..hogy ? beléd mentek ? ( :D bocs )
dr. prédikátor
@ila51:Nem ,nem sikerült nekik. Hanem betartottam az 50 et és amikor elkezdtek tolni felvillantottam a féklámpát. Akkorát fékezett a geci román hogy majd a szélvédön jött ki.utána meg ráléptem a gázra.Oszt jó napot.
dr frédikántor
@dr. prédikátor: akkor te másodrendű út mellett lax?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.