Újabb 1,1 milliárdért kutathatja a Századvég, hogy mit szólnak a többi EU-tagország polgárai a menekültekhez, kétszázötvenmillióért pedig, hogy hogyan látják saját helyzetüket és jövőjüket Magyarországon az idősek – írja a hvg.hu. A hamarosan megkötendő szerződésekkel már 9 milliárd felé közelít a kormányközeli think tank 2014 óta elnyert megbízásainak összege. „Mivel a bevándorlási ügyek alakulása új helyzet elé állítják (!) mind az Európai Unió vezetését, mind a tagállamokat – köztük Magyarországot is – a kormányzati döntések, álláspontok megalapozásához szükség van kiegészítő szolgáltatás igénybe vételére” – 2017 májusában legalábbis ezzel a szórakoztató indoklással egészítette ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) 2015 végén egy újabb 790 millió forintos szerződéssel azt az önmagában is brutális összegű, négy évre több mint bruttó 6 milliárd forintos tanácsadói szerződést, amelyet alig két hónappal korábban kötött a Századvég Alapítvány és a Századvég...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
Már akartam mondani, hogy szegény szerencsétlen Századvég olyan régen kapott már kutatási pénzt.
Már itt volt az ideje.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
koszpeko
Már akartam mondani, hogy szegény szerencsétlen Századvég olyan régen kapott már kutatási pénzt.
Már itt volt az ideje.
namihami
A jó munkát meg kell fizetni. És persze a barátit is. Azt, ha lehet, még jobban...
Kell még a választás előtt néhány ""hiteles"" közvéleménykutatási eredmény. Csak a ""marinénik"" miheztartása végett.
quadrocopter
F@sza!

Én a feléért tanulmányoznám a Geci pszichés defektjeit, továbbá miért lefelé esik minden, aztán mitől nedves az esőcsepp, hogy lehet az hogy a felhőnek is van tömege, de nem esik le, aztán mivé válik a hó és a jég szoba hőmérsékleten - szóval a feléért!
Nessy
Én 100 milláért megmondom, hogy látják a jövőt az idősek! Egye fene, legyen 50 milla! Azért még jósolok is ha kell!
assassin
Hülyeségre vannak milliárdok mindig.
papa.49
Nagyon szaros a mundér mosni kell folyamatosan, igaz fütyisz !!!
tudode
A JÓ "ÖREG SZÁZADVÉD" is essen transzba, és menjen oda, ahova valók egytől, egyik, mert ők sem különbek a rafri Orbánnál, aki nem PÁRTKÉNT, hanem ALAPÍTVÁNYKÉNT kapta a lóvét a Sorostól, akit már 2-3 éve buzerálnak:
.
Meg vagytok fogva MEGÉLHETÉSI RÓKÁK:
.
magyarnarancs.hu/belpol/ennyit-kapott-sorostol-orban-es-a-fidesz-mikor-igazan-kellett-103546
.
(...) """" A Bibó például ebből a pénzből alapította a Századvég című folyóiratot. Az alapítvány pártoknak már nem adott támogatásokat, ám éppen a két szakkollégiumból kinövő Fidesz volt az utolsó jelentős ellenzéki szervezet, mely bejelentette párttá alakulását – a Fiatal Demokraták Szövetsége annyi Soros-pénzt kapott, mint egyetlen másik akkori „alternatív” szervezet (pártkezdemény) sem: közel négymillió forint értékű eszközadományt, és 4,2 millió forint készpénzt, ez mai értéken számolva majdnem 125 millió forintot jelent """ (...)
.
Szégyen semmi? Magyar magyarnak FARKASA, hogy minél tovább élősködjön ez az EMBERNEK ZÉRÓ, a megbízatását pedig a BÉKA ALFELE ALÁ LEJÁRATÓ!
.
Keresőbe "uraim" beírhatnák, hogy LEMONDOTT MINISZTERELNÖKÖK a Gorbánhoz viszonyítva többnyire xaré, hugyé!
.
Nagyjából 143 000 találat (0,26 másodperc)
.
És ennek nyalakodnak, 1 milliárdért???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.