A demokrácia, a szabad választás alapja az egyenlő pályák, egyenlő esélyek. Ma Magyarországon ez nem csupán nem érvényesül, de már a látszatra sem ad a hatalom. A jogállam alapja a törvény előtti egyenlőség. Ennek jegyében a Jobbikot ellehetetlenítette az Állami Számvevőszék, merthogy a piaci árnál jelentősen olcsóbban vett plakáthelyeket Simicska Lajostól 2017-ben. A Fideszt, amelyik még a Jobbiknak adott, kedvezményes árnál is sokkalta olcsóbban jutott plakáthelyekhez Simicska Lajostól 2014-ben, még csak nem is vizsgálta az Állami Számvevőszék. Az Állami Számvevőszék azért rótt ki pénzbüntetést az Együttre, mert a párt adományként könyvelt el 62 ezer forintot, pedig az ÁSZ szerint az tagdíjbefizetés volt. Azt a mai napig nem tudni, honnan tudja az Állami Számvevőszék, hogy ki az Együtt tagja.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kafka-i lenne, nem hiszem

S nem csak azért mert buta, műveletlen paraszt-suttyók művelik

A derék b1.blog „Igazi, kafkai világban élünk: működésben az illiberális magyar állam” címmel számol be ártunk és qurmányunk bizonyos csínytevéseiről. Illiberálisnak, illeberális az kétségtelen tény, hogy ez működés az véleményes, hogy igazi inkább egy megvalósult rémálom. De hogy Kafka-i lenne. Nos azt erősen kétlem. Már csal azért is mert a szaknevén Kafkaesque nagyon más dolog. Kafka rémálmában nem a buta, műveletlen, az elemi logikát hírből sem ismerő paraszt-suttyók túl-hatalmától keseredett el! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.