A filmügyi biztosnak megvan a véleménye a Weintstein-botrányról. Ha őt vádolnák meg, elmondaná az igazat. A média szerepe szerinte érdekes az ügyben. Ők a TV2-nél azon vannak, hogy kiegyensúlyozott legyen a tájékoztatás.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Amerikában pont azt csinálja amihez ért !!!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
papa.49
Szörcsögő vén szar te mikor kerülsz sorra ???
Aki Én
@papa.49: A hírek szerint őt képtelenség lenne nők elleni zaklatással vádolni. Állítólag nem abban a csapatban játszik, már ha érted mire gondolok :) ?
nevemnick
A világon szerintem csak egy valaki volt aki elfogadta, az is a pénzéért, ezért csak álmodik a zaklatási botrányról
Eladott Ország
Hamarosan te is a vágódeszkára/vágóhídra kerülsz pocok!Tisztázzunk egy dolgot: Vajna András 2011 januárja óta filmipari kormánybiztos, és szokták döngetni a mellüket az elvtársak azzal, hogy külön juttatást nem kap ezért és mekkora nagyvonalú áldott jóember ez. Hát a kurva életbe, ezerszer jobb lenne, ha Vajna felvenné a kormánybiztosi illetményét, akárcsak a naposcsibe néni, vagy a kerékpározásügyi, kisvasútügyi droidok és egyéb díszpéldányai a pofátlanságnak. Mert amennyibe Vajna András és csatolt részei kerülnek ennek az országnak, azért minden évben három Oscar díj is csak enyhe vigasz lenne. Az a büdös nagy helyzet, hogy nagyon szarul viselem ennek a minden hájjal megkent offshore-lovagnak a szájából az átláthatóság szót, különös tekintettel arra, hogy éppen a minap sikerült a TV2 nevű szennycsatorna reklámbevételeit eltitkolnia. Mert csak. Amit nem mellesleg közpénzből vettünk neki, és aminek a fenntartását mi fizetjük, és amely hányadék szennycsatorna a mi pénzünkön hülyít és taszít bele a primitívség mocsarába. Nehezen viselem az ilyen öntömjénező, becsületességi ódákat egy olyan nagypályás, dörzsölt aljas gazembernek a szájából, akire nem vonatkoznak azok a törvények, amelyek ennek az országnak egyébként minden egyszerű polgárára igen. Nem felejtettem el, hogy embereket tettek tönkre azért, hogy neki legyen kaszinóbirodalma, aminek a nyereségét talicskaszámra viszi ki az országból, hogy úri kénye és kedve szerint fizet adót, miközben a keményen dolgozó kisembert meg 2000 forintért seggbe k*rja a NAV. Egy olyan ember, aki világéletében adóelkerülő volt, aki mindenféle szégyen és lelkiismereti problémák nélkül szívja a magyarok vérét, akinek a magánzsebeiben hasznosulnak és szaporodnak azok a pénzek, amiket kihúz a közösből, akinek naponta a sokszorosát fizetjük ki az egy havi szájbakúrt kormánybiztosi illetménynek, az ne ugasson arról, hogy ő mekkora nagy erkölcsi világítótorony.
papa.49
@Aki Én: Értem, mit gondolsz a ,,felesége,, miért van állandóan tőle távol, pedig a szexmunkások gyomra nem kényes, de szerintem ez már annak is sok ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.