Egy anyuka megharapott egy gyermeket az egyik pécsi bölcsődében. Az ügyben rendőrségi feljelentést tettek a gyermek szülei. 

Bölcsődés gyermeket harapott meg egy bosszúszomjas anyuka PécsenIllusztráció: Pixabay

A pecsma.hu tudta meg egy felháborodott olvasójától, hogy abban a bölcsődében, ahova gyermeke jár, egy szülő nevelési célzattal gyakorlatilag visszaharapta azt a gyereket, aki korábban az övét megharapta.

Az igazgató azt mondta, az, hogy a gyerekek megharapják egymást, elég gyakori, de az, hogy a szülő nevelői célzattal ilyet tesz, igencsak kirívó eset.

Az ügyben a bölcsőde megtette a szükséges lépéseket.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Anyukát biztos elmeszelik! Mondjuk én a harapdáló kölök anyukájának magyaráznám el a nevelés alapjait!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
assassin
Az a gyerek amelyik egy másik gyereket harap meg éppen otthonról hozza ezt a viselkedést, a legtöbb otthon agressziót lát, és eszerint cselekszik. Magyarul itt a fő hülye a magát kutyának képzelő anyuka:-)
peterkelemen
Itt a bűnös a bölcsőde ugyanis senki nem szeretne olyan bölcsibe járatni a gyermekét, ahol harapdálják büntetlenül. Miért nem szóltak rá? Miféle nevelők azok? Minek vannak ott? Max. dísznek. Ez az anyuka nevelő célzattal harapta meg. Ez cirka olyan mint a gyermeknek hiába mondod, hogy ne nyúljon a forró vasalóhoz ha nem érti miről beszélsz mindaddig amíg hozzá nem nyúl és felszisszen. Onnantól kezdve már tudja, hogy veszélyes a forró vasaló. Ezt agyermeket amelyik harapdálta a másikat baromira nem nevelték sehol se otthon, se a bölcsiben. Most kapott egy nevelői célzatú harapást. Nagy ügy.
lópicigáspár
Anyukát biztos elmeszelik! Mondjuk én a harapdáló kölök anyukájának magyaráznám el a nevelés alapjait!
assassin
@peterkelemen: Ez akkor sem megoldás, már bocs. Az tény hogy aki megharapta a másik gyereket valószínűleg otthon is hasonlókat lát, de az messze nem megoldás hogy a szülő ezért megharapja a gyereket, mert akkor ő sem különb a másiknál. A pedagógusoknak meg eleve nem a nevelés a feladatuk, hanem az oktatás, nevelni a szülőnek kell. Igaz, ez itt még csak bölcsőde, de sajnos ez a későbbi évekre is vonatkozik.
assassin
@lópicigáspár: Én is ezt akartam megfogalmazni, csak nem sikerült jól:-))
quadrocopter
És az "anyuka" ne volt oltva veszettség ellen?
Chip is van a nyakban?
peterkelemen
@assassin: Amit te mondasz értelmtelen ugyanis abban az esetben, akkor nem kell a bölcsibe sem járni mert minek? Ha ott senki sem neveli és felügyeli a kicsiket.
peterkelemen
A bölcsőde eleve felelőtlen volt hisz ezek szerint ott egymást harapdálhatják a gyermekek sőt bemehet bármelyik szülő és beleharaphat egy gyerekbe. Itt a bölcsőde felelőssége is megállapítható.
assassin
@peterkelemen: Ebben látod igazad van, az én gyerekeim sem jártak bölcsibe, mert minek? Amíg a gyerek bölcsis korú addig az anya is otthon lehet, a gyerek jobb helyen nem is lehetne ha szeretik meg rendezettek a körülmények. Az óvoda is csak azért fontos hogy erősödjön az immunrendszerük:-)
assassin
@peterkelemen: Egyébként meg nem volt felelőtlen a bölcsőde, javaslom menj be egyszer mondjuk egy oviba amikor kint szaladgál 20 gyerek egy felnőtt felügyeletében, de jobbat mondok: vigyázz rájuk te, és ha a nap végére egy sem esik el vagy esik le a hintáról menj el óvóbácsinak:-)
peterkelemen
@assassin: Bölcsibe általában azok járatják, akiknek mindenképp dolgozniuk kell.
assassin
@papa.49: Mennyivel jobb lett volna ha a 80 éves nagymama megy be aznap a gyerekért, nem lett volna harapdálás:-))))
assassin
@peterkelemen: Meg akik nem igazán akartak gyereket, csak ugye kell a családi.
papa.49
@assassin: Hátha van beragasztott műfogsora ???
assassin
@papa.49: Az elég veszélyes, mert ha rosszul ragasztja fel még otthagyhatta volna a fogát:-))
papa.49
@assassin: Mond már csak hasonlított volna a korábbi önmagához )))))))))))
assassin
@papa.49: Azt hiszem ezt kellőképpen kitárgyaltuk:-)))))))))
papa.49
@assassin: Hát ezt ki ))))))
Csókoltatom a bölcsi vezetőségét !!!
Nessy
Anyuka szellemileg megragadt a gyermekek szintjén. Csak kicsit nagyobb a pofája.
wagabund
Aki évekig hordta a gyerekeit bölcsibe, aztán oviba, az nem csodálkozik semmin...

(régebben megsimogattam az aktuálisan bőgő gyerekem buksiját, aztán megfújtam a bibist...és máris csend volt...ugyanis a következő napon egy játékon összevesztek, és az enyém harapott... aztán eltelt pár évtized...a most magánóvodába járó egyik 5 éves unokám hasonló horrorról számol be..ugyanúgy megharapják egymást, aztán papás-mamást játszanak az asztal alatt...és hogy miket mesél? azt itt le sem merem írni...)
assassin
@lópicigáspár: Ez nem a Mónika show valamelyik jelenete?:-))
assassin
@wagabund: Az hogy valaki magánóvodába jár nem jelent semmi. Az enyémek is odajártak, és ott is voltak rohadt rossz kölkök. Ezeknél meg általában az a baj hogy a szülő jobban el van foglalva a karrierjével mintsem a gyerek nevelésével törődne, ha meg otthon van odaülteti a számítógép elé.
Cicamama55
@lópicigáspár: Így bizony, ha a bölcsődei gondozó nő, a gyermekek közt kialakult konfliktus helyzetet nem megfelelően kezelte...
GeoCravker
A harapdáló csemetéket meg oltsák be veszettség ellen, és tegyenek rájuk pórázt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.