Magyarországnak, a gazdaságnak és az állampolgároknak is sokkal jobb lenne, ha mihamarább bevezetnénk az eurót. Ezt a folyamatot azonnal el kellene kezdeni, hiszen sokkal több előnye volna, mint hátránya, ha mi magyarok a közös európai fizetőeszközt használnánk.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azonnal kitorne a forradalom Magyarorszagon, amikor az elso havi fizetesuket megkapnak a melosok, es az elso nyugdijukat kezhezkapnak a nyugdijasok,.
A baratnom 65 evesen megkapta az oriasi nyugdijat - 50.540 forintot- tanar letere. Sajnos, nem volt "utolso 10 jo eve", mert 15. eve foallasban apolja az edesanyjat, es az a penz bizony csak havi 26 000 forint volt. Igy a magyar allam egy 40 evetledolgozott tanart ma 160 eurora ertekel HAVONTA, ami kint egy tanarnak EGYNAPI fizetese.
Vagyis AZONNAL kiderulne, hogy a kedves vezeto egy marek uveggyongyert kiarusitotta a sajat nepet a sajat orszagaban rabszolganak.
Aki ellene van az euro bevezetesenek, az tovabbra is jatszik a magyarok szabadsagaval, penzevel, es ezt mind a sajat zsebere teszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.