A DK elnöke szerint még a választás előtt terhelő bizonyítékai lesznek a miniszterelnökről. Gyurcsány Ferenc szerint a korábban emlegetett külföldi bankszámlákon kívül is vannak az Orbán-kormányra vonatkozó terhelő bizonyítékok, felvételek, és még a választás előtt ki fognak szivárogni. A politikus ezt a Hír TV Egyenesen című műsorában jelentette ki. A Demokratikus Koalíció elnöke azt mondta, a korrupt módon megszerzett vagyont vissza kell adni az embereknek, a korrupt politikusokat pedig börtönbe kell juttatni. „Ez egy hazug, mocskos, köztörvényes kormány” – tette hozzá a volt miniszterelnök.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
GYF nem véletlenül tette nyilvánossá a családtagjai adatait is... Orsós ellenben több, mint gyanúsan hazudik, csak mint tudjuk a Polt nevű maffiamosdató mindent elsikál... Más úton kell járni, ha cselekedni kell, akkor cselekszünk!
RonaGyuri
Ha nem zörög a haraszt, akkor is zörgetjük

mintapélda, hogy kell ócska kacsára csapatban rárepülni

Mit mondjak nagyon sok mindet hajlandó vagyok én is elhinni Gyurcsányról, de egy ilyen értelmetlen, semmiféle reális értelmet is nélkülöző baromságot még a Habony csapatoktól is sok(k).
Gondolom minden gondolkodni képes értelmes ember – talán még a derék Szakasits-unoka funok is, bár ez náluk ellen javallt – számára egyértelmű, hogy éktelen baromság lenne 700-at bevallani és másfélszázat eltitkolni, de hagyjuk ő mégiscsak a patás ördög maga. Azonban az a mód, ahogy erről a témáról az elvben ellenzékinek tekintett média beszámol már magáért beszél.
Macskaszem
Remélem Gyurcsánynak meg Simicskának is vannak kiterítendő lapjai, csak a megfelelő pillanatra tartogatják, amikor a legnagyobbat üti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.