Nem hagyja nyugodni a lelkiismerete azt a 17 éves fiút, aki 19 éves volt barátnőjét ölte meg Rákoskeresztúron január végén. A fiú maga akar bocsánatot kérni áldozata családjától. 

Javítóintézetben ül előzetes letartóztatásban a 17 éves W. Dávid, aki volt barátnőjét, a 19 éves S. Fannit január végén ölte meg több késszúrással a rákoskeresztúri Újlak utcában. 

Bocsánatot kérne a rákoskeresztúri gyilkos tini áldozata családjától

Fotó. pixabay.com CCO

A Bors cikke szerint a fiút nem hagyja nyugodni a lelkiismerete, és szeretne bocsánatot kérni áldozata családjától. Dávid és családja ezt az ügyvédjük segítségével a médiában már megtették, ám a fiú és családja személyesen is szerét ejtenék a bocsánatkérésnek. 

A fiút az első fokú eljárásban nem ítélték azonnal előzetes letartóztatásra, hanem csak házi őrizetet és nyomkövetőt kapott a gyilkosság ellenére. Ezt sokan furcsállták, a másodfokon eljáró bíróság az ítéletet előzetes letartóztatásra változtatta, amit javítóintézetben kell eltöltenie W. Dávidnak.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Megbocsátást isten adhat neki, tőle kérjen! Ha én lennék a lány apja azért élnék hogy megöljem.Erre nincs bocsánat! Aki mást mond nincs lánya gyereke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.