A parlament kedden megkezdi az úgynevezett Stop Soros törvénycsomag általános vitáját.

A képviselők a napirend szerint házszabálytól eltéréssel megtárgyalják az 1568. évi tordai vallásügyi törvény jelentőségéről és a Vallásszabadság Napjáról szóló javaslatot, továbbá kivételes eljárásban folytatják le a Brüsszel nyomásgyakorlásával szembeni, Lengyelország melletti kiállásról szóló határozati javaslat, a villamos energiáról szóló jogszabálymódosítás, a pénzügyi közvetítőrendszer hatósági felügyeletét érintő egyes törvénymódosítások, valamint a Budapesten megrendezendő Hungarian Open ATP World Tour tenisztorna megvalósításához szükséges létesítményfejlesztésről rendelkező törvény összevont vitáját.

Ma aztán a csapból is Soros György fog folyni

A vitákat követően zárószavazást tartanak ezen javaslatokról, majd megkezdik a migrációt támogató szervezetekre, idegenrendészeti távoltartásra és a bevándorlási finanszírozási illetékre vonatkozó úgynevezett Stop Soros törvénycsomag általános vitája.

A parlament keddi munkája nemzetközi egyezmények megvitatásával ér véget.

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/Clemens Bilan

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A sok rizsa kozt nagyon szepen megbujik az uj ellopando penz lehetoseg: egy jo sok roviditesbol allo huszadrangu teniszverseny, amire ugyebar fel kell epiteni palyakat, szallodakat, kommunalis letesitmenyeket, es hat nem akarom kitalalni, hogy ki fogja nyerni a palyaztatas nelkuli tendereket.
Es persze a varhato felelossegrevonastol sikeresen meglepett megint a csuti nyomoronc, hiszen Szofiaban halaszthatatlan dolga tamadhatott...
Nehogyma kerdesekre kelljen valaszolnia az elmult hetek mindennapra juto botranyairol...:o((((
Jozefina
Párhzamosan az ellenzék miért nem nyújt be egy putyin csomagot??? Bőven lenne rá alap!!!
kukac50
Értelmetlen ez a Soros Györggyel kapcsolatos herce hurca, sajnos a Fideszes képviselők ezt nem érik fel ésszel! Ne Sorosról beszéljenek,hanem Tiborc Mészáros Garancsi, Rogán kétes üzleteiről,arról,hogy az adófizetőknek mennyibe kerül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.