Több, áprilisban induló pártnak nyoma sincs a bejelentett székhelyén. Célpont című műsorunk járt utána a kevésbé ismert formációknak. A pártok akár 600 millió forintnyi kampánytámogatást is bezsebelhetnek, de 1 százalékos eredmény alatt ezt vissza kell fizetniük. A szakértő tovább szigorítana a rendszeren, a négy évvel ezelőtti kamupártok nagy részétől ugyanis nem sikerült visszaszerezni a pénzt. Rekordszámú párt jelentette be indulását a 2018-as országgyűlési választáson, 28-cal több, mint 2014-ben. A pártok akár 600 millió forintnyi kampánytámogatáshoz is hozzájuthatnak. A Célpont több, a 2018-as választáson induló pártot is megkeresett. Ez a Magyar Vállalkozók és Munkaadók pártjának székhelye, a Polgárok Háza. A Fidesz és a KDNP rendezvényeinek egyik fő helyszínén nem volt senki a pártból.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Keretik nagyon odafigyelni a szavazasnal. A fideSS elintezte hogy rengeteg part legyen a szavazo lapon. Hasanlo elnevezesuek az ellenzeki partokehoz, hogy minnel tobben hibazzanak, vagy tevedesbol felre szavazzanak.
lampa laz
Olyan törvény kell hozni, h minimum 2 évvel a választások előtt regisztrált pártok vehessenek csak részt a választáson.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.