Március 24-én demonstrálnak a Parlament előtt, egészségügyi szűrésekre is lehetőséget biztosítanak. „Drága az életünk, szeretnénk, ha tovább tartana, ezért álljunk ki magunkért és azok mellett az egészségügyi dolgozókért, akiktől az életünk függ” – írják felhívásukban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Gondolom, a kórházigazgatók is csatlakoznak, nem csak térden állva könyörögnek egy kis maniért. De meglehet, hogy szerintük minden rendben és csak az ellenség áskálódik és a tüntetés résztvevőit majd jól kirúgják. Jöhet helyettük kínai kuruzsló, vagy azeri ápoló.
namihami
Majd erről is kiderül, hogy a mögöttük levő sorban ott áll a Soros meg a Gyurcsány, stb. és azok uszítják őket.
És a szép a dologban, hogy a beidomított fidesz-média hallgatósága ezt még készpénznek is fogadja el. Jöhet az újabb plakátozás.
vladimir putin
Majd az M1 elintézi őket:
"A reménytelen helyzetben lévő Soros és ENSZ ügynökök kétségbeesetten bele akarnak avatkozni a NEMZETI választásba, de Orbán Viktor résen volt, és a TEK segítségével észhez térítette a rakoncátlankodó egészségügyi dolgozókat."
emerencia
Hajrá, de ne durvuljatok el. Csak finoman, határozottan. Jó ötlet a szűrővizsgálat mivel a legtöbb háziorvos nem mér vérnyomást akkor sem, ha krónikus magas vérnyomásban szenved a beteg és csak néhányan várakoznak. A gyógyszert kiírják de nem küldenek el vérvizsgálatra sem. Gondolom, spórolás húzódhat meg a háttérben. Nem a betegeket és az egészségügyben dolgozókat kellene büntetni a sok közpénzlopás és pazarlás miatt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.