A Századvég Alapítvány az elmúlt hét számos bécsi migránstámadása után készült felméréseiből látszik, hogy a magyarok értik mit jelent bevándorló országnak lenni, és tisztában vannak annak veszélyeivel is – mondta el Pócza István, az alapítvány vezető kutatója az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

A felmérések szerint a megkérdezett magyarok többsége (52 százaléka) arra számít, hogy egyre több migráns hátterű bűncselekmény lesz 2018-ban Európában – közölte a kutató.

Hozzátette: a kérdőíves megkérdezéssel végzett reprezentatív kutatásból az is kiderült, hogy a magyarok 60 százaléka szerint, ha az ellenzéki pártok nyernek a választásokon, akkor nőni fog a Magyarországra érkező migránsok száma.

Emellett a megkérdezettek 62 százaléka szerint kormányváltás esetén a migrációs hátterű erőszakos bűncselekmények száma is emelkedni fog Magyarországon – mondta el a kutató.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Persze, hogy értik, nem hülyék, bár Orbán annak nézi
azt aki nem rájuk szavaz !
Sőt, megtorlást ígér ... a mocskos féreg !
Clavigo
Hogyne érteném...pl.Németo.,Franciao,,Benelux államok,,, A Felcsuti Nemzethhyy Demokratikus Népi Tébolyda nem célország.,,Hiába fulladunk bele ebbe a kibaszott jólétbe,,optimizmusba..
Clavigo
@durbincs: Téged ki kérdezett ,,anyád majma ??
wagabund
..." a migrációs hátterű erőszakos bűncselekmények száma is emelkedni fog Magyarországon"...

aki látta azt a (dokumentum)filmet a tévében, melyben részletesen bemutatták a szíriai polgárháborút az első naptól máig, az bizony láthatta azt is, hogy azok az életerős"menekülők" akik onnan Európáig "menekültek", azok itt is ugyanolyan balhés emberek lesznek(maradnak)..az is látható, szinte élvezettel lövik egymást..az igaz, hogy a zömének fingja sincs, hogy kit és miért kell lőni, de amíg lőszer van, addig jó buli..

Európának semmi köze a szíriai elmebeteg belháborúhoz...mégis mi szopunk..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.