A Fidesz politikusai mindent elkövetnek, hogy olyan emberek társaságában mutatkozzanak, akiket a pórnép ismer, elismer. Így volt ezzel Varga Mihály is, amikor az Auguszt család fejét bírta nyilatkozatra kampányvideójában. Ő nem a rettegős-menekültest választotta, beérte a magasztalóssal.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@Shikari: Kis butuska, miért is ütik az uniós néppártiak a gecirezsimet? Na, ott van a szimpátia, kis butus!
Shikari
@Pálinkás Pál: Megtehetném, hogy elküldelek anyádba, mint az itt írogatók egy része engem, de nem teszem! Nincs értelme! Okosabb nem leszel vele, talán még szereted is a verbális mocskot és nem állok le erre a szintre!
Ide pedig azért jöttem, hogy a sok elvakult között elmondjam a véleményem! Váltig állítjátok, hogy bizony ti vagytok a többség! Nos meg fogjuk látni a választások után! Persze azt követően is itt fogjátok osztani az észt és lesz csalásozás, tolvajozás! Egy dolog lesz kisebb, a pofa! Bizony, bizony nagy bukta készül nektek és majd hónapokig fogjátok csócsálni a vereséget addig, amíg át nem beszélitek győzelemmé! Na akkor fogok nagyot röhögni ezen a bandán!
quadrocopter
@Shikari: Megugattál, palota punchi? Visszateszem a szájkosarat rád...
Pálinkás Pál
@Shikari: Majd akkor röhögj amikor buktok egy nagyot...bár erős bástya nektek a jobbik a ducétok tezsvíírének vezetésével!! És senki nem beszélt arról hogy ne mond el a véleményed,szövegértés nista??? Azt írtam hogy el kell fogadnod...
Shikari
@Pálinkás Pál: Elfogadom-nem fogadom? Nem érdekel! Ennyi!
Készül a bukta Pali, nagyot fog csattanni! Ezt követően a kormány a rágalmazó csürhét egyenként veszi elő és udvariasan kéri a bizonyítékokat. Ha nem lesz, akkor lesz majd bíróság!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.