A Fidesz politikusai mindent elkövetnek, hogy olyan emberek társaságában mutatkozzanak, akiket a pórnép ismer, elismer. Így volt ezzel Varga Mihály is, amikor az Auguszt család fejét bírta nyilatkozatra kampányvideójában. Ő nem a rettegős-menekültest választotta, beérte a magasztalóssal.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Shikari: Mert aztán egy cukrász igazán fontos ember az ország gazdaságában,igaz hülye???
Pálinkás Pál
@Shikari: Az hogy téged mi untat,messzemenőleg nem érdekel...És ha már idejössz narancsosként írdogálni egy olyan oldalra ahol utálják őket,akkor bizony ezt be kell nyelned...Miért nem a prostisrácoknál osztod az észt...ott biztos sikered lenne!!
quadrocopter
@Shikari: Kis butuska, miért is ütik az uniós néppártiak a gecirezsimet? Na, ott van a szimpátia, kis butus!
quadrocopter
@Shikari: Megugattál, palota punchi? Visszateszem a szájkosarat rád...
Pálinkás Pál
@Shikari: Majd akkor röhögj amikor buktok egy nagyot...bár erős bástya nektek a jobbik a ducétok tezsvíírének vezetésével!! És senki nem beszélt arról hogy ne mond el a véleményed,szövegértés nista??? Azt írtam hogy el kell fogadnod...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.