A svéd véleményvezérek, a politikai elit és a média elhallgatja a migráció okozta problémákat – jelentette ki a Migrációkutató Intézet főigazgatója.

Orbán Balázs az M1 aktuális csatorna keddi műsorában azt mondta:

sok bevándorló formálisan nem vét ugyan a büntetőjogi szabályok ellen, de olyan etikai, vallási alapú normarendszert követ, amely teljesen eltér az európaitól; ebből adódnak a nők elleni atrocitások is.

A főigazgató közölte, hogy "a tévhittel ellentétben" a no-go zónák nem szegénynegyedek, mivel a svéd jóléti társadalom lenyomata ezeken a helyeken is látható, hanem kulturális értelemben vett szegregátumok.

Forrás: MTI

Címlapi kép: Pixabay cco

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
"olyan etikai, vallási alapú normarendszert követ, amely teljesen eltér az európaitól" - ez egy az egyben igaz az orbáni illiberális demokráciára, azzal a fontos kiegészítéssel, hogy "vét a büntetőjogi szabályok ellen" is! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: a félmondat ebből az írásomból származik:
Na itten van az eb elhantolva

Orbán Balázs volt a vendég az M1 aktuális csatorna keddi műsorában

A beszámolók szerint a Migrációkutató Intézet főigazgatója elemében volt.
Közbevetőleg meg kell jegyezzem, hogy az intézmény saját véleménye szerint -: „A Migrációkutató Intézet Magyarország legjelentősebb agytrösztje, a Századvég Alapítvány, valamint hazánk legsikeresebb közép- és felsőfokú elitképző intézménye, a Mathias Corvinus Collegium által közösen alapított tudományos műhely”! =))
A derék párt-katona elmondta – na jó ő nem önkritikaként tette, de ez legalább igaz – „olyan etikai, vallási alapú normarendszert követ, amely teljesen eltér az európaitól”! Nos a helyzet az, hogy ez egy az egyben korrekt megállapítás az orbáni illiberális demokráciára, azzal a fontos kiegészítéssel, hogy – szemben az általa ostorozni szándékozottakkal – „vét a büntetőjogi szabályok ellen" is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.