Két hétig feküdt a súlyosan sérült fiú pucéran, ágyhoz kötve a kaposvári pszichiátrián. Sérüléseket is szerzett, de a kórház szerint jogszerűen jártak el.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Egyre több ilyen silány, selejtes egészségügy dolgozó marad csak hazánkban. No meg, kórházigazgató. :(
papa.49
Szita Károly kórháza mit várhatunk egy volt III/III besúgóól ???
nihil
Rohadék mocskos állatok!
Pusztuljatok el mind, a kurva anyátok !!!
Köztetek nem lehet normálisan élni, ti szennyekben undorító alávaló férgek.

Büdösek vagytok, buták vagytok, gecik vagytok... UNDORODOM TŐLETEK !!!
Kookas
@görbetükör: a kórház igazgató és az utána következő10-15 szemét az mind ss szekeret toló geci.
Nessy
Sajnos vannak esetek, amikor bizony egyes esetekben a beteget a saját testi épsége miatt valamilyen formában az ágyban kell tartani, Van, amikor elég a félrács, Bár volt már amikor átmászott rajta, és az utolsó pillanatban sikerült elkapni, mielőtt leesett volna az ágyról, és összetörte volna magát.
Itt az volt érthetetlen, hogy miért nem tettek alá lepedőt, és adtak rá pelenkát. Esetleg egy lepedővel le is lehetett volna takarni.
Néha előfordul,. hogy a beteg nincs teljesen magánál, és menni akar, de nem tud. Elesik, összetöri magát, és nagyobb lesz a baj! Vagy kitépi az infúziót, letépi a kötést. Nem is tud róla. hogy mit tesz.
Otthon ápolt betegnél is előfordul. hogy nekiindul, elesik, vagy nem is tudja hova indult. Mire éjszaka felébredsz rá, és kiugrassz az ágyból, már meg is történik a baj.
papa.49
@Nessy: Remélem a másik intézményben emberhez méltóan fognak vele viselkedni, mert a kaposvári kórház magatartása NEM AZ VOLT !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.