A március 15.-i diáktüntetés résztvevőit sorra idézi be a rendőrség. Erről, meg az Orbán féle elégtételről eszembe jutott Szófia.a maffiaállam, a szegénység és az országvezetése ellen. A tüntetések központja Szófia és Várna. Azt kiabálták az emberek, hogy „változást akarunk”, „maffia”, „mondjanak le”. Várnában 70 ezer ember tüntetett.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Nem lenne ERKÖLCSI ALAPJA a maffia kormánynak PÉNZBÜNTETÉSSEL "jutalmazni" azokat a DIÁKOKAT, akik HOZZÁJUK KÉPEST, amikor ellenzékben voltak FELHECCELTÉK a tömegeket, és FELGYÚJTATTÁK a fővárost, KŐVEL DOBÁLTATTÁK azokat, AKIK MOST az oktatás színvonaláért tüntettek, 2006-ban a rendvédelmisek VEZETŐIT kárhoztatva, perbe fogva, meghurcolva NEM AMIATT, hogy leléptek a járdáról!
.
Ugyan VOKSSZERZÉS céljából az ALATTVALÓVÁ SILÁNYÍTOTT szülőknek odavetettek, 12+12 ezer Ft-ot, DE A BÜNTETÉSÜK felér a REZSIM ..Ö N V A L L O M Á S Á V A L, hogy félnek, MÉG A SAJÁT ÁRNYÉKUKTÓL "is"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.