A kormány elkötelezett a további béremelések mellett az egészségügyben, az ország gazdasági teljesítőképességének függvényében – jmondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton Hódmezővásárhelyen.

Lázár János sajtótájékoztatóján hangoztatta: a kormány 2010-ben csődben lévő országot vett át, az utóbbi három évben sikerült az egészségügyben érdemi béremelést végrehajtani. Ez egy jó irányban haladó, de nem lezárt folyamat – tette hozzá.

Az ellenzéki pártok a kampányban folyamatosan felhasználják az egészségügyi dolgozókat, a kormányra azonban két választás között is számíthatnak – mondta a politikus.

(MTI)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
A kormány ne VAGÁNYKODJON, az a MINDENKORI KORMÁNYOK, a NÉPFELSÉG képviselőinek, hogy a BAROMKODÁS, CSIPEGETÉS helyett a KÖZJÓT szolgálja!
.
Prózai, de az a FŐ FELADATUK, hogy.. koncepcióval G A Z D Á L K O D J A N A K, amíg a TAKARÓNK ÉR, és ne "ötletszerűen" GARÁZDÁLKODJANAK azzal, ami NE NYÚLKA PISZKA, MERT MEGSZÚR a ...b..ka, szórakozzanak azzal ami EGYIDŐS VELÜK!
.
Reszkessek egerek, jön a NÉPAKARAT, ha van nekijük!
tudode
@tudode: .
Kieg.
.
(...) a NÉPFELSÉG képviselőinek az a DOLGA, azért fizetjük/tartjuk őket,
telegdilaci
Érdekes hogy fossák a hazugságokat,kormány váltáskor elismeréssel szóltak a Bajnai kormányról hogy minden rendben volt,akkor kérdezem mikor hazudtak,de szerintem most!
telegdilaci
Egy nagy baromság az egészségügyi béremelés semmi nem volt,igaz van aki kapott,2-forintot,a többség semmit,
nihil
Ezek (ezek alatt orbánt értem) utálják a dolgozókat (talán azért, mert orbán soha életében nem dolgozott, és nem tudja milyen a munka).
Már az első orbán kormány alatt sem volt kóser.
Nekem a bokros csomag miatt (ez a szegény bokros is megbokrosodott vénségére, pedig talán ő tette a legtöbbet érdemben az országért hivatástudatból) semmi problémám nem volt, és utána örültem, hogy felívelő pályára állt az ország.
Aztán jött orbán - búsan, "a nézése meg a járása", mint komor bikáé. (de lehet, hogy rosszul emlékezem, mert én csak a rosszra emlékezem).
Szóval emlékszem (na jó, a jóra is, de csak kicsit), hogy orbán kormányzása alatt 11 ezer forinttal nőtt a bruttóm, de a kézbe ugyanannyit kaptam, mint négy évvel azelőtt.
Nem éltem jobban, mint négy éve, ellenben Q ideges voltam, mert már akkor is, a csapból is orbán folyt. A kedvencem volt, amikor orbán munkavédelmi sisakban, meg fehér köpenyben gyárt látogatott. Sokszor. Sok gyárat meglátogatott. Lehet, hogy azért, mert beleszorult a feje a munkavédelmi sisakba, és ha már így járt, menjünk gyárakat látogatni?
Nem tudom, nem voltam bennfentes.
nihil
Nem is olyan régi a hír, hogy egy egészségügyi dolgozó 1, azaz egy forinttal kapott többet a kormány nagylelkű, a dolgozók munkáját megbecsülő béremelés után.
És a kormány - benne orbán, és lázár, meg balog - nem szégyelli magát !!!
Ami azt illeti, hetente kéne annyit keresniük ezeknek az embereknek, mint amit manapság havonta keresnek.
tudode
Olyan MESSZIRŐL JÖTT AKÁRKIKKÉNT gyermek-mesélnek béremelésről, bármiről, amelyet valójában úgy... M Ű V E L N E K ...a politika színterén, hogy MAGASRÓL LE TOJJÁK azokat az állami feladatokat, amelyek az EU minden tagállamának SAJÁT HATÁSKÖRÉBE TARTOZIK!
.
Abban van I-GAZSÁG, hogy EMELTEK BÉRT, amikor már a nyocadik évben az ő statisztikájuk szerint "is" ÉREZHETŐVÉ VÁLT a gazdaságban az EMIGRÁCIÓ következében olyan mértékben kiüresedett az ország, hogy szinte minden szinten LEPKEHÁLÓVAL kell fogniuk a szakembereket, olyan mértékben, hogy pl. a HATÁRVÉDELMET "is" gyorstalpalós rendőrök v határőrök képesek ellátni "Európa" védelmét, a többi szakmáról orvosok, építészek, informatikusokról stb.-ről nem is szólva:
.
Pl.
------ Határvadász toborzás Szombathelyen - diákok ismerkedtek a készenléti rendőrség munkájával
www.youtube.com/watch?v=Vk5bwGBqG3Y
.
Marad a gyerek, ha játszik olyan szakmákban "is" gyorstalpalóval, amelyet min. négy év alatt lehet elsajátítani!!!
.
Vajon ki lesz az UTOLSÓ, AKI LEOLTJA A LÁMPÁT???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.