Orbán Viktor miniszterelnök szerint veszélyt jelent a nőkre, valamint a férfiak és a nők közötti egyenjogúságra az a kultúra, amelyet "ránk akarnak erőltetni", ez minden héten látható a nyugat-európai példák alapján.

A Facebook-oldalára feltöltött videó szerint a miniszterelnök fonyódi kampányrendezvényén arra kérte hallgatóságát, hogy ne adják fel azt a kulturális fundamentumot, amely a férfiak és a nők egyenjogúságát jelenti.

Orbán Viktor emellett azt mondta, elő kell állítani a "somogyországi lottóötöst", amely Witzmann Mihályból, Szászfalvi Lászlóból, Gelencsér Attilából, Móring József Attilából, mint képviselőjelöltekből és a Fideszből áll.

Forrás: MTI, Facebook

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem Viktor te magad vagy veszély a kultúrára! =))
nevemnick
@RonaGyuri: arra igen, de nem a nőkre... mert szerintem egy érett, gyermeket kihordani képes nő sem álmodik róla :D
quadrocopter
Szóval hol van az 1000 kopt körösztyén meg az 1300 sumákba betolt "migri"?
Miről beszélsz Gecike?
tudode
Ennek a ROSSZ/VÉSZSZAKÁNAK üzenem, hogy a szomszédságomban él már az un. "átkos" óta egy Aleppóból hazánkban boldoguló férfiú, AKI a HÖLGYEK ELŐTT KINYITJA AZ AJTÓT, segíti a csomagjaik cipelését.
.
Ezenkívül személyesen ismerem OSZAMA BOURGLÁT, akinek a családja emigrált az O1G üldöztetése miatt!
.
Ezen kívül rendszeres vásárlója vagyok Liu Csenek, aki NEM TUDJA, hogy a csen az mit jelent magyarul. Nem tudom neki elmondani, hogy azt jelenti, amit PÁRTUNK, és KORMÁNYUNK iparszerűen művel.
.
stb- stb.
.
Valamikor még tudta, hogy NEM FELCSÚTTÓL indul a kultúra, a nő tisztelete:
.
---- ORBÁN VÉLEMÉNYE AZ ISZLÁMRÓL
www.youtube.com/watch?v=7mLtNI13J5U
.
Van mit .. S Z É G Y E L N I E .. annak, aki alfelet csinál a szájából félelemkeltés céljából, akkor, amikor NÁLA FÉLELMETESEBB lény ma kevesen vannak az általa LEIGÁZOTT ORSZÁGBAN!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.