Rónai Egon műsora. "Az összes gyűlölködőnek: Senki nem tehet róla,ki a nagyapja. Ez a hölgy természetes értelmes,őszinte. Szimpatikus gyereknevelési elvekkel. Nem gyűlölködik,mint a kommentelők,hanem elemez,és értelmez." Egy youtube komentelőtől idézet. Ha nem láttátok nézzétek meg. Minden ellenzékinek ajánlom.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Végighallgatva Dobrev interjúját, ismét rádöbbenek, hogy mennyi nem gondolkozó ember él ebben az országban, csak zsigeri indulattal.
Amit Gyurcsány elkezdett miniszterelnökként, jó volt, jó lett volna. Kezdve az oktatással, a nyugdíjreformon át, befejezve a vizitdíjjal. Csak Orbán mindent vétózott és uralomra jutása után eltörölte. És most is kész terve van a gazdasági hogyanra. Nem úgy, mint anno, hanem a jelen helyzetre kidolgozva.
És attól félek, ez most sem lesz jó, nem lesz elég, mert ott van a zsigerekben, hogy Gyurcsányt soha többet - mert megbukott az őszödi beszéddel.
És erről a nép tehet, nem Gyurcsány. Nem tudom, mit hoz a jövő, de nem vagyok optimista.
Remélem, rám cáfol az élet...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
@koszpeko: - Pontosan. Azon kívül, gondolj csak bele, milyen megbékélés és összetartás lenne ebben az országban, ha ez a két ember nem egymással harcol, hanem vállvetve együtt az országért!
koszpeko
@görbetükör: Sajnos most Orbán se nem erős,se nem előre látó.
görbetükör
@koszpeko: Az ereje a politikai háttérhatalom és mindaz, aki függőségben van tőle. Meg a zsigeri indulatok. És mindez együtt igen nagy erő. :(
koszpeko
@görbetükör: Csak én a karizmáról, az emberségről, lelki erőről beszélek.
Fanatizálást nem nevezném erőnek.
Sajnos mindenhol vannak olyan emberek akiket lehet.
Akiknek nem baj ha korog a gyomra a lényeg, hogy van ellenségkép.
advocat
Igen! Igaza van Klára asszonynak! Mert van akinek a nagyapja vörös katona volt, van akinek az apja párttitkár. És még sincs egy rossz szava sem.
Katalina62
Nem biztos, hogy mindenben igaza van, és mindenben igazat is mond,nem is teheti! De okos rokonszenves hölgy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.