Amikor Orbán Viktor Miskolcon járt, úgy kampányolt, hogy egyszerre uszított a menekültek és a cigányok ellen. A miniszterelnök után a brit Guardian is a városban járt, nem találtak olyan embert, aki biztosan állította, látott már menekülteket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez a migránsozás már olyan, mint amikor a kisgyermeket a zsákos emberrel ijesztgetik! Nem a menekültek meglétét vitatom, de ez a paranoia már beteges, ami kialakult kis hazánkban.
szep napot
@Nessy: Viktor fantasztikusan hasznalja a Maslow fele piramist cms.sulinet.hu/get/d/7c297f60-7754-4cb2-b127-c604ba8f9ed2/1/3/b/Large/7c297f60-7754-4cb2-b127-c604ba8f9ed2_maslow_piramis_nagy.jpg
2014 Rezsicsokkentes (Fiziologiai szukseglet, meleg otthon, vilagitas )
2018 Migransok ( A biztonsag szukseglete)
Ez ellen az impotens ellenzek tehetetlen.
namihami
Pedig elég lenne a Pataky Attilát megkérdezni. ő már biztosan látott, elvitték és vissza is hozták. Kicsik, zöldek és négy ujjuk van. Az Attilához menekültek az UFO-jaikkal.
Hiteles, hiszen fideszes.
quadrocopter
Ó...wazze, már az eszkimók és a pápuák is fosnak a "migriktől"!
A Déli-sarkon láttak tömött buszokat, dugig migrikkel, meg Kamcsatkán!
Elmehibban tolvaj-görény!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.