Európa egyik legjelentősebb közéleti hetilapja szerint a lengyelországi Jog és Igazságosság (PiS) pártot vezető Kaczynskihez hasonlóan Orbán is a kozervatív nacionalizmusra építette fel rendszerét, ám gyakorlati politikája inkább megvetett elődeinek módszerére emlékeztet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Szerintem meg finomak voltak.
orban inkabb valahol a bolsevik es a fasiszta kozott van.
kissé felnőttem
A régi uj kommunista ? na de ilyet ? jól felvitte a párt és az isten a dogát, már csak Marx Engelsz kell melléje Lenin él, és indulhat világhóditó utjára, ujabb évszázadra nyomorba dölhet a világ
quadrocopter
Ó, hát nem kell ennyire bonyolítani! Egy tetves mocskos tolvaj, "megtért" ifjú kommancs, aki csak a zsebéért és a saját lábon állásáért tért meg - látszatra!
Mocskos spicli a "Győri Gábor"!
Egy szutyok aljas bűnöző, nemzethy színekbe burkolva!
relatív
Az, hogy az ' átlag ' olvasó nincs tisztába a fogalmakkal, nehezményezhető, de el lehet siklani felette.
Írással foglalkozó, az oktatás nem alacsony szintjén végzetteknek e tévesztés - akaratlagos, mert ez a ' divat ', vagy ismerethiány miatt - megengedhetetlen bűn.

Mégpedig éppen a félrevezető tájékoztatás miatt, hiszen e futkosó, dolgozók éppen ezekből a médiumokból nyerik felületes ' tudásukat ', és annál nagyobb szemétség nincs minthogy hazugságokkal traktálják őket !

A hasonlítgatást, értelemzavarást törvénnyel kellen büntetni, mert mások félrvezetése még a lageldugottak államokban IS törvény által szankcionált !

Nevezett sem gondolatvilágában, sem bármely pillanatnyi törekvésében sosem volt sem bolseviknek, sem kommunistának nevezhető, cselekedeteit kimondottan önös gazembersége vezeti, melynek gyökerét pszichologiai folyamatban lehetne tetten érni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.