A kormányfő beállt egy call centerbe. 

Orbán Viktor miniszterelnök egy telefonközpontból mozgósítja a választókat. Orbán szerint a menekültek veszélyeztetik Magyarország jólétét, ezért a vasárnapi választásoknak a tétje az, hogy

a pénzt a magyarokra vagy a bevándorlókra kell majd a jövőben elkölteni.

Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A kérdés az, hogy a közpénzt a csúti kancigány pereputtyára, strómanjaira, hűbéreseire, vazallusaira költjük, vagy egyéb értelmes közcélokra, így oktatás, egészségügy, szociális szféra stb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
...valóban menekült veszélyezteti az ország létét,az a menekült akinek felmenője erdélyi migráns.
Eladott Ország
@quadrocopter: A Tiborcz gyereknek 31 éves korára vett egy 369 milliós budai villát , nagy értékű belvárosi ingatlanokat, a turai Schossberger-kastélyt, felújítása 6 milliárd forint és még a Jóisten tudja mit rabolt még össze. Az üdülőépületeket még nem tudjuk, mert az Mészáros Lölö félanalfabéta stróman nevén van.
Eladott Ország
@quadrocopter: www.youtube.com/watch?v=R5Wyq6dtwE0
Az ország veje, vagyis talán leendő feje, Tiborcz István aka. István A Kiskirály első dalával jelentkezik a Hupikék Törpikékkel közösen. Rogaan Toncsy sikerén felbuzdulva kezdett bele a popbizniszbe, hiszen egy ekkora piacot egy ilyen vállalkozó szellemű üzletember nem hagyhat figyelmen kívül. Bearanyozta már Zalaegerszeg és Pécs életét, miután szikrázó ledek segítségével lehozta a csillagokat is nekik az égről. Most azonban még szélesebb közönségnek hozza el az Aranyesőt. Hazai élő fellépéseket is szeretne, kizárólag VIP helyszíneken. A pufidzseki lesz a védjegye, és szeretné, ha mellette Ráhel táncolna a saját lábán. Bahreinben külföldi közönség előtt is tesztelték a dalt, és, ahogy mondja, pozitívak a visszajelzések. További céljai között szerepel, hogy minél szélesebb körben ismertté tegye a magyar kultúrát és a magyar gyökereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.