Volt egyszer egy internetadó. Jól szituált tömeg lepte el az utcákat. Mi az hogy többet fizessek egy lájkért, egy szelfiért a tengerpartról? Nem rakhatom ki mit főztem ebédre, kivel bulizok, és hol? Szercsi, lávcsi, ő az unokám, a csajom, a pasim, a szerelmem a négyzetem.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
ahol sokak szerint nem a haverság, hanem a tehetség volt a haladás útja.

Volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
X-ray
"Lesz egyszer egy ország, ahol nem meghalni megy beteg a kórházba, ahol a gyermeke tehetsége számít az oktatásban, ahol neki van beleszólása a saját sorsába, azt nem itt élők befolyásolják..."
csipetke
@Peller Anikó: De reméljük,hogy lesz újra,ahogy a cikk írja a végén...
Csizmás Kond
...és miből gondoljátok, hogy csak a fideszt kéne bötönbe zárni ?
justhpeter
Nem szeretném, hogy Orbán börtönben rohadjon meg. nem sok értelme lenne még költeni rá mindenféle hozadék nélkül. Orbán 12 évig uralkodott rajtunk, kapjon 12 év kényszermunkát teljes vagyonelkobzással. Ezzel beérem.
nemkati
@justhpeter: Én egymástól elkülönítve zárnám el őket. Vessenek számot magukban, egyedül, hogy mit tettek. És naponta a fejükre olvasnám a bűneiket.
justhpeter
Túl szigorú vagy. felőlem lehetnének egy brigádban is. Ott is Orbán lenne a főnök és mint főnök ő felelne a többiekért, Ha valaki nem dolgozna Orbán kapná a kajamegvonást. Ebben az esetben vagy lerendezné a többieket vagy vele már nem kellene számolni hosszútávon. A főnöki poszt is a korábbi tisztségek alapján lenne, Orbán után természetesen Kövér következne, aztán Áder. Balog embertelen emberminiszter pedig a lelki segítséget adná nekik, amikor azt mondaná tűrj békességgel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.