Önkéntesek közvéleménykutatást végeztek a szavazók között. A Jobbik, az LMP és a Momentum tarolt, a Fidesz csúnyán kikapott Londonban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
@durbincs: tehetséges vagyok , van három okos , jó gyerekünk
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ila51
Biztos voltam benne , hogy nem ezért álltak 2 órákat a sorban . ...
elmenekül dolgozni , hogy valahogy megéljen , ha nem abban a gettóban lakik , ahol a munkája van , napi 2 - 3 órákat utazik ...távol kényszerül a szeretteitől ... ha nem egy észlény , akkor ott is csak szolga
ila51
@durbincs: csigavér...az én lányom bróker , elegáns negyedben van az irodájuk , és még elegánsabb negyedben a lakása...saját. Lila ködöt sem látok a pipától. Ha akarom akár minden héten kireptet magához.
Commenter
Hát ez az! És miért jutott be mégis, na vajon hogyan és miért?!
ibn Said
Én nem hisz, hogy lenni így, én gondol, hogy ellenzék nem kapni listán szavazat és egyéniben pedig csak Fideszre szavazna Londonban is!
tudode
Tájékozódva "ezen" a "demokratikus" v ki tudja milyen NAGYARÁNYÚ GYŐZELMEN, valójában
.
-- 2 millió körüli .. E G O I S T A ... szektatag, és szekértoló szavazata illetné meg őt a 8 millió választásra jogosultat figyelembe véve, és
.
-- plusz a több milliárd KÖZPÉNZÉRT megvásárolt 120 ezer fő körüli külhoni magyarok voksai
.
-- a 3,7 millió voksból 1,7 millió .. V I R T U Á L I S ... V O K S, un. a VÁLASZTÁSI TÖRVÉNY megbuherálásával un. .. G Y Ő Z T E S ... K O M P E N Z Á C I Ó,
.
amely azt jelenti, hogy .. M É G .. N É G Y ... É V I G, ha szerencséje van NYOMHAJT a SÓDERT, miközben a... N E M Z E T ... G Á Z S Z E R E L Ő J E ... gyűjtögető életmódot folytathat ŐFŐMÉLTÓSÁGA JAVÁRA, aki .. e l f o g l a l j a .. az ŐT MEG NEM ILLETŐ királyi várat is a kis felcsúti kupija helyett, és ONNAN TEKINTHET LE meghülyített népére, jókat röhögve a markában, pedifg valójában NINCS IS LEGITIM KORMÁNYA már legalább 8 éve az országnak, mivel ... ALKOTMÁNYOS PUCCSAL .. kebelezte be az ORSZÁGUNKAT!
.
Jó röhögést:
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
.
Ezek a .. MI, v kié KÖZJOGI MÉLTÓSÁGAINK!!!
ila51
@durbincs: tehetséges vagyok , van három okos , jó gyerekünk
namihami
Akkor komoly esély van rá, hogy ez az angliai szavazóurna is valami módon ""elkeveredik""?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.