Csak kapkodjuk a fejünket, akkora belháború van az LMP-ben. Hadházy a fegyelmi eljárása elöl egy megjátszott színdarabba menekült, én meg ostoba módon segítettem neki. Dettin, akitől „lehet más a politika“ elvén pár alkalommal számon kértem a közpénzből létrehozott ruhatárát, a százezres fodrászszámlákat, a 20 milliós őt ünneplő nagygyűlést - és sorolhatnám, most már profi politikusként reagál: él a lehetőséggel, hogy távozzak azonnal a közéletből, mert kezdtek kínosak lenni számára is a kérdések, amiket most véletlenül nem Hadházy kérdez, mert őt is megválogatja, hol lásson visszaéléseket. Mikor barátja, Ungár Peti szexuális zaklatási ügye kirobbant tavaly, akkor az „össze kell zárnunk, ne engedjük a támadást“ politikája volt napirenden, most persze más a menüett.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Jó lenne ha ez az ' igazság-hullám ' elérne minden pártot, a regnálót IS beleértve, ami egy igazi megtisztulást tenne lehetővé a dzsentri-majmoló uraskodás után...!

Talán vége lenne a életművészek korának, ami mögött csak az EU - pénzek vannak, semmi teljesítmény, hozzáértés ismeret !
karma1
Tehat megvolt sallai oszodi beszede is, eppen csak azzal a kulonbseggel, hogy azt a "kis szinjatekot" o maga csinalta, mikor felboritotta a szekkel Hadhazyt. Picit rossz az emlekezeokeje.
Mindenesetre minden parton belul lehetnek es vannak is belso harcok, foleg, ha valaki elhivatottnak erzi magat, es egyeduli megvaltonak is.

Szegeny Bela ezt a biget mentegette, istenitette, ot tartotta kovetnivalonak, pedig o sem kulonb a Deakne vasznanal...
A szarkasztikus megjegyzese a part nevevel kapcsolatban nagyon is talalo, hiszen ezzel a kis "akciojaval" valoban egy uj szintre emelte a magyarorszagi politizalast, ami eddig csak az ukran meg a keleti "parlamentek" hazatajan volt szokas.
cikicakk55
@karma1: Azért ez borzasztó. Egy ilyen akart Miniszter Elnöknő lenni? Ez a párt akart koalícióra lépni egy másikkal? Az ilyeneknek még kerékpárt sem szabad a kezébe adni,mert azt sem lenne képes vezetni. Túl sűrűn nem néztem ezt a nőt,mert valamiért nekem nem volt szimpi soha. Olyan számító,igazi széltyúk képe van. Mikor Gyurcsánynál voltak és állítólag Gy. F. részeg volt,na akkor láttam ezt a hölgyeményt kicsit jobban. Állítom a celeb macák nem csinálják azt,ami Dettike művelt. Feltűnően igazgatta a haját,hol előre,hol hátra símította. Pont úgy jött ki abból a teremből ,mint aki odabenn jól meg... vicceltek. Nem is volt feltűnő,ahogy várta a riportereket és a fényképészeket. Orbán Stadionokat,Dettike meg szépségszalonokat és divatbemutató központokat építtetne ha annyira hülye lenne a nép,hogy egy ilyen egymással sem bíró pártot megválasszon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.